Az Éhezők viadadala:könyv vagy film a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Indoklást is,légyszi. Csak olyan írjon,aki elolvasta,a filmet pedig megnézte. Köszi2014. jan. 12. 01:04
1/6 anonim válasza:
Kár megkérdezni, egyértelműen a könyv. Aki olvasta és látta is tudja miről beszélek.
2/6 anonim válasza:
Egyik se tökéletes, de a könyv jobb. A karakterek jobban ki vannak dolgozva mint a filmbe, az írónő kiválóan értelmezi a dolgokat Katniss szemszögéből. A film is nagyon jó, de hiába 2 órás, ez még mindig kevés, pl. Ruta és Katniss barátságára alig fordítanak időt a filmben.
Könyv: 10/8
Film: 10/7
3/6 anonim válasza:
Könyvet jobban megérted. A filmbe egy csomó jó részt kihagytak. Először olvasd el a könyvet utánna mehet a film.
4/6 anonim válasza:
A könyv egyértelműen jobb, bár az első rész kicsit "lelketlenül" volt megírva, tehát sorban hulltak a szereplők, akiket szinte alig ismertünk.
5/6 anonim válasza:
Az elsőből egyértelműen a film. Szerintem ott az volt a nagy baja filmnek, hogy túl sok mindent akartak egyszerre belevinni, tök feleslegesen. Így aztán nem lett elég részletes, se elég izgalmas. Mindenképp a könyvet olvasd először. A második viszont más tészta. Ott nekem a könyv alapból nem tetszett, szerintem pont ugyanabba a hibába esett az írónő, mint az első film. Túl sok mindent akart beletenni, és elég unalmas lesz. A film viszont jól megcsinálja, jobban össze van fogva, szóval a másodiknál kérdéses, hogy nem lett-e jobb a film, de mindenképp elmondhatjuk, hogy a második film jobb, mint az első.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat,akkor elolvasom:)
2014. jan. 12. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!