Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha egy 11/l könyvet ír elolvas...

Ha egy 11/l könyvet ír elolvasnátok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 19:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%

szia! 13 vok... énis írok, csak a suli miatt abbahagytam egy időre...

a weboldalad sztem:

- nem eredeti (nagyon nem!!! főleg a tanárok nevei :S szerintem írd át! egy bizonyos pontig jó... de ne agyj mindegyiknek iyen nevet! max 2-nek! a téma? hát az sem eredeti, de hará!)

- ahogy mondták: javítsd ki a hibáidat!

- ne írd ki, hogy bocs ennyit tudok, mert tanulnom is kell...

figyu, itt az e-mai címem mindenképpen írj, ha készen lesz, ha csak a gépen is, de írj!!! kiváncsi vagyok... :D

ifjuszinesz@feemail.hu

2010. jan. 29. 19:33
 22/29 anonim ***** válasza:
66%
Ha valamit reklámozol, lásd egy könyv, vagy egy honlap, azt illik tisztességesen megszerkeszteni.
2010. jan. 29. 19:45
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
szia a 13 éves vok... most megint megnéztem a honlapodat... látom nem fogadtad meg a tanácsokat, amiket adtam és mások is adtak... ennyit erről :S:S:S
2010. febr. 8. 18:31
 24/29 A kérdező kommentje:
Utcsóó mostanában ezt a ? nem néztem!!!
2010. febr. 8. 19:51
 25/29 anonim ***** válasza:
szar az egész, na
2010. febr. 9. 06:57
 26/29 anonim ***** válasza:

ismételten a 13 éves vok :D:D:D

oksi, nekem nyolc...

2010. febr. 9. 20:17
 27/29 dtigenerator válasza:
Ha 11 évesen könyvírásra is adnád a fejedet, azt csak abból a szempontból mondom, hogy oké, mivel gyakorlásnak tökéletesen megfelel. A kurzuson, ahol én írást tanultam, illetve tanulok, volt pár 11 év körüli, aranyos dolgokat írtak, de nem igazán értékesek a többi műhöz képest. Ha viszont lenne olyan 11 éves, aki szinte félisteni képességekkel megáldva élvezhetően megír egy történetet, elolvasnám, de ettől függetlenül az életkortól senki sem menekül, akármilyen jót is írsz, sütni fog róla, hogy még csak 11 éves vagy. De ne aggódj, én csak 17 vagyok, már két éve írok hivatásosan, megjelentem a nők lapjában, a kossuth rádióban, pedig saját könyvem még nincs (bár kiadót keresgélek, csak tojnak a fejemre) szóval ne add fel, lesz ez majd jobb is.
2010. jún. 22. 18:28
 28/29 anonim ***** válasza:

Nos, én is írok könyvet, és szerintem írd!!!

Amúgy meg honnan tudjátok hogy ki is akarja adni? Lehet csak hobbiból írja, hadd döntse el ő.

Am szerintem kár volt megkérdezni, mert ez a sok okos emberke nem is ismer, azt úgy mondják hogy ne írj. Szerintem ha kész lesz akkor kérdezd meg az ismerőseidet hogy milyen lett, vagy ha tényleg ki akarod adni akkor egy kiadóhoz fordulj segítségért. Azok a jó kritikusok, tanácsadók.

Folytasd tovább az írást!

2010. aug. 17. 17:07
 29/29 anonim ***** válasza:

Szia! Én is írok könyvet, és én úgy gondolom, hogy sikert aratna, mivel én megmutattam a barátnőimnek, és tetszett nekik, sok sikert!

12/L

2013. febr. 15. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!