Ha egy 11/l könyvet ír elolvasnátok?
szia! 13 vok... énis írok, csak a suli miatt abbahagytam egy időre...
a weboldalad sztem:
- nem eredeti (nagyon nem!!! főleg a tanárok nevei :S szerintem írd át! egy bizonyos pontig jó... de ne agyj mindegyiknek iyen nevet! max 2-nek! a téma? hát az sem eredeti, de hará!)
- ahogy mondták: javítsd ki a hibáidat!
- ne írd ki, hogy bocs ennyit tudok, mert tanulnom is kell...
figyu, itt az e-mai címem mindenképpen írj, ha készen lesz, ha csak a gépen is, de írj!!! kiváncsi vagyok... :D
ifjuszinesz@feemail.hu
ismételten a 13 éves vok :D:D:D
oksi, nekem nyolc...
Nos, én is írok könyvet, és szerintem írd!!!
Amúgy meg honnan tudjátok hogy ki is akarja adni? Lehet csak hobbiból írja, hadd döntse el ő.
Am szerintem kár volt megkérdezni, mert ez a sok okos emberke nem is ismer, azt úgy mondják hogy ne írj. Szerintem ha kész lesz akkor kérdezd meg az ismerőseidet hogy milyen lett, vagy ha tényleg ki akarod adni akkor egy kiadóhoz fordulj segítségért. Azok a jó kritikusok, tanácsadók.
Folytasd tovább az írást!
Szia! Én is írok könyvet, és én úgy gondolom, hogy sikert aratna, mivel én megmutattam a barátnőimnek, és tetszett nekik, sok sikert!
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!