Elolvasnátok ezt a könyved, ha ez lenne hozzá az ajánló?
Figyelt kérdés
Miután Alexa felfedezte különleges képességeit, aligha számít arra, hogy két ember, akik a gonosz szolgálatában állnak, meglátogatják őt, hogy a sötété oldalra csábítsák. Miután megszabadult támadóitól, rájön, hogy ennek még nincs vége. Hirtelen egy háború kellős közepébe csöppen, ahol mindenki őrá számít, és neki kell példát mutatnia. A tapasztalatlan lánynak nehezére esik elfogadnia a változást, és a nem rég hencegő fecsegő lányból hirtelen egy érett felnőtt nő válik. Kezébe veszi az irányítást, és mindent megtesz a győzelem érdekében. Csak hogy a gonosz erők eközben taktikát váltanak, és az ő hozzá legközelebb eső személyeket veszik célba. Vajon Alexa képes lesz felnőtt fejjel gondolkodni egy ilyen tragédia után? Meg tudja nyerni a csatát, és meg tudja menteni a szeretteit egyszerre? Kit fog cserben hagyni?2011. júl. 12. 09:45
1/8 anonim válasza:
Talán ha magyarul írtad volna, akkor érteni is lehetne. Egyébként a sztori már foglalt, nem egy regényben kifejtették már. Saját ötleted nincs? Hány éves vagy? 11? 12?
3/8 A kérdező kommentje:
hát kedves első válaszadó nagy hírem van számodra, magyarul írtam :DD és pár dolgot ki is ahgytam belőle, és biztos vagyok benne, hogy a sztori nem foalt :)) kedves második válaszadó kifejtenéd bővebben???
2011. júl. 12. 20:11
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszadó!
Valóban én is észre vettem, hogy egy-két szót, nyelvtanilag helytelenül írtam. Beismerem a hibámat, mert felnőtt vagyok! És nem tudom téged milyennek neveltek, de én udvarias és érett személyiség vagyok! Egyébként meg az angol akcentusom miatt nehezen boldogulok a magyar nyelvel. Mindazonáltal, lelkesen tanulok, és fejlesztem szókincsemet. Lehet, hogy neked nem tetszik a könyvem, örülök, hogy őszinte voltál, de légy szíves a trágár beszédet tartogasd meg magadnak! Baráti üdvözlettel: Morgan Withe!
2011. júl. 12. 20:34
5/8 anonim válasza:
Elolvasnám, bár nem igazán csigázott fel. Viszont van benne valami, amiből egy jó kis fantasyra asszociálok, úgyhogy kíváncsi lennék rá! :) Amúgy nem bántásból, lehet hogy az ötlet egyedi és nem elcsépelt, az ajánlóból erre következtetünk. Szerintem fogalmazz egy kicsit másfajta hangvételű avagy tartalmú fülszöveget, mivel nagyon hasonlít más könyvek ajánlójára. A legtöbb regényben ezek a motívumok (sötét erő, bizonytalan lány, különleges képesség) megjelennek, úgyhogy ne ezeket emeld ki. Egyébként sok sikert az íráshoz és a magyar nyelvhez. :)
6/8 anonim válasza:
Nem olvasnám el.
Nem rossz de nem kelltette fel az érdeklődésemet.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a vólaszákat! :) thank you :)
2011. júl. 16. 20:38
8/8 anonim válasza:
Nem.
Nem akarlak megbántani, de nekem elcsépelt, lerágott csont a sztori így elsőre. Persze abból is lehet jót kihozni, ha valakinek magával ragadó az stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!