Cujo. Végig izgultam az egészet, alig bírtam letenni. Olyan életszagú volt, hihető és ezért.
2011. szept. 28. 13:48
2/15 bánomisén válasza:
Pet Sematary (Kisállat-temető vagy Állattemető? Nem tudom, hogyan fordították le a címet magyarra).
Az annyira rémisztő, hogy állítólag még maga King is meg- megállt az írásával, amikor alkotta, mert beijedt a saját sztorijától :-D
2011. szept. 28. 14:12
3/15 A kérdező kommentje:
Az Állattemető kiverte nálam is a biztosítékot. King alig bírta megírni, én meg alig bírtam elolvasni xD Amúgy nagyon jó volt, csak durva...
Rögtön utána olvastam a Cujót, végig rágtam a körmöm, hogy mi lesz velük! Nekem a Carrie/Boszorkánylány a kedvencem. Ez volt az első, amit tizenévesen elolvastam, meghatározó köny volt az életemben.
Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert most kezdtem a 18. King könyvemet, és felötlött bennem. Válaszaitokat pedig köszönöm :)
2011. szept. 28. 14:43
4/15 anonim válasza:
Hú, én most olvasom a 2. könyvet tőle, az első a Nem jön szememre álom volt, amit konkrétan végigunatkoztam. Adtam neki egy 2. esélyt, most A ragyogást olvasom, ami szerintem mérföldekkel jobb. Jó, hogy megtaláltam ezt a kérdést, legalább kapok még 1-2 tippet:)
2011. szept. 28. 18:20
5/15 anonim válasza:
Borzalmak városa- Nem tudom, miért, de ez nagyon lekötött, nem is szólhatott hozzám senki, nagyon tetszet..
Ragyogás-ennyit könyv miatt nem izgultam még:D Az utolsó fejezeteket alig bírtam kiolvasni annyira izgultam:D Ennyi cigit könyv mellet még nem szívtam:D:D
2011. szept. 29. 11:51
6/15 anonim válasza:
Az - 14 éves gyermekként olvastam, talán a legmeghatározóbb olvasási élményem. Imádtam! Az 1400 oldal mindössze hat napig tartott.
2011. szept. 29. 22:52
7/15 mentalist válasza:
Christine, állattemető, rémkoppantók
2011. szept. 30. 18:08
8/15 anonim válasza:
Igaz, nem sokat olvastam még tőle (ez valszeg nem fog sokáig tartani) de A holtsáv és a Christine mindent vitt!
2011. okt. 2. 19:59
9/15 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy válaszoltatok, köszönöm szépen! Jó tudni, hogy más is szeret olvasni a mai világban :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!