Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc Stephen King...

MarySue kérdése:

Melyik a kedvenc Stephen King könyved és miért?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én a Talizmánt imádtam, teljesen beleéltem magam. nagyon jó mese:) filmben is szívesen megnézném:D
2011. nov. 8. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Az Állattemető.. Annyira kihatott rám az egész, a hangulatom majdnem mindig megegyezett a szereplőkével.. Nehéz volt letenni,az biztos..
2011. nov. 10. 21:58
 13/15 anonim ***** válasza:

17 voltam mikor a barátnőm kölcsönadta a Cujo-t . azóta is az a kedvenc könyvem... legalább 8 szor olvastam már és még mindig nem unom...azóta is rajongó vagyok. a férjem is kedveli néhány könyvét de ő nem fanatikus mint én:)

25/N

2012. jan. 31. 21:02
 14/15 vargaB ***** válasza:
Nekem a favorit a RÉMKOPPANTÓK, ÁLLATTEMETŐ, A SÁRKÁNY SZEME, csak hogy párat említsek, de az összes (legalábbis amit eddig olvastam, kb 30-35) könyvét imádom :)
2012. febr. 2. 18:54
 15/15 anonim válasza:

Tudom, hogy nem most tetted fel a kérdést, de azért válaszolok.

Nem rég olvastam először tőle könyvet, elsőként: Carrie.

Nagyon megtetszett, ahogy ír, ezért továbbhaladtam. Belekezdtem a Hasznos holmikba. Igaz most azzal megálltam, mert a páromtól kaptam 2 könyvet. Az egyik, ami filmbe nagy kedvencem volt: Állattemető. Mit ne mondjak, könyvbe 100szor jobb. Nagyon megfogott az öreg, Jud karaktere. Bárcsak nekem is lenne ilyen barátom, "apám".

A másik könyv, amit kaptam: A menekülő ember.

Jó volt ez is, a főszereplő stílusa ragadott magával.

2012. febr. 23. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!