Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha egy 11/l könyvet ír elolvas...

Ha egy 11/l könyvet ír elolvasnátok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 19:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 11 évesen még nincs annyi tapasztalatod és gyakorlatod, hogy könyvet írj. De attól függ. Ha sok könyvet olvastál életedben akkor talán sikerülhet egy jó kis történetet összehozni. Mondjuk a honlapodat látván, nem lett több kedvem elolvasni az általad kreált történetet.

De azért írd végig. Ha nem is lesz nagy sikere, legalább jó időtöltés volt és szórakoztál. Nyáron lehet én is megpróbálok írni valamit, kitudja mi lesz belőle. :)

14/L

2010. jan. 24. 09:41
 12/29 anonim válasza:
65%

Szia!

Szerintem írj bátran! :) Tény, hogy fiatal vagy még nagyon, de talán ez is a jó benne.. minél előbb megpróbálsz „szárnyra kélni” annál előbb fogsz „repülni”. Csak határozd el magad! Mindig lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni például az, amit írsz, de mindig lesznek olyanok is, akik szívesen olvassák! Próbáld meg! Én sok mindent nem próbáltam meg az életemben, mert mindig féltem, hogy mit szólnak majd a többiek, de ne azzal törődj, hanem azzal, hogy te érezd jól magad, s ha írni van kedved, akkor írj, de abba adj bele apait-anyait! :) S amiért én mindenképpen elolvasnám annak az az oka, amit már egy korábbi hozzászóló is írt, kíváncsi vagyok, hogy miket gondolsz, s hogy gondolkodsz 11 éves fejjel. :) S azért is szívesen megnézném, hogy mit írtál, mert volt egy nagyon kedves, ha jól emlékszem épp 11 éves lány, aki ugyanúgy kedvet érzett magában az írásra, mint te most. Neki elolvastam az egyik kis írását, és meglepődtem, hogy milyen színesen és választékosan tudnak már a fiatalabbak is gondolkodni, s milyen fantázia világgal :)

L/20

2010. jan. 24. 11:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem érzem úgy hogy bunkó lennék. Lehet hogy 11éves fejjel te úgy látod hogy de érdekes amit eddig mutattál a könyvről, szerintem meg gáz.
2010. jan. 24. 13:44
 14/29 anonim válasza:
100%

Engem is érdekel, hogy miként, miről gondolkodik egy 11 éves lány, de az oldalad eléggé kiábrándító volt,a sztori meg úgy hangzik, mintha egy osztálytársad akarnád gúnyolni egy könyvvel...(eléggé lehúzó és kicsinyes)...

Szerintem nem állhatsz ki egy ilyen semmien oldallal a nyilvánosság elé,majd még be is sértődsz a kritikán,mégha jó is lenne akkor is kapnál negatív kritikát. Ez ezzel jár... de ezt neked tudnod kellene hiszen erről szól a könyved is bár a gúnyolódó oldalon mindig jobb állni igaz?

Amúgy, amit írtál az nem előzetes, hanem egy csapnivaló tartalom ismertetés...

Nézd nem akarom elvenni a kedved, de először inkább keress egy normális témát, az emberek többségét, nem érdekli a cinizmus a gúny, hiszen ez jön szembe vele az utcán napmintnap, utána szépen kellene fogalmaznod, illetve helyesírnod... persze ezek nagy része tanulható, kivéve a tehetséget, fantáziát... és végül meg kell tanulnod eladni magad és a könyved, na ezekből mind lenne mit pótolni, úgyhogy hajrá. Még vmi soha ne légy közhelyes, kicsinyes, emelkedj felül magadon és vidd magaddal az olvasódat, na akkor leszel jó író!

Utolsó tanácsként: egyszerre csak egyet, először írd meg az elsőt rendesen, majd utána beszélj a folytatásról, és elég ciki már a címben kighagyni egy betűt, javítsd ki könyvek-et könyvnek-re.

2010. jan. 24. 18:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 11 évesen még fiatal valaki, hogy megírjon egy olyan regényt, ami megállja a helyét.
2010. jan. 28. 13:21
 16/29 anonim ***** válasza:
54%
De ez most olyan hülyeség!!!!Azért mert egy 11 éves írja attól még lehet jó nem???!!! Nem tom mé kel töle elvenni a bátorságot meg azt a kedvet amivel eddig csinálta!!!!Szerintem igen is próbálkozz meg vele:) én tuti elolvasnám:)Sok sikert:)
2010. jan. 28. 13:39
 17/29 anonim ***** válasza:
77%
Elöző vok.Az a 14/L -t nem értem ha neki nincs anyii tapasztalata akkor neked hogy lenne.Mondjuk az igaz hogy irodalom órán meg nyelvtanon ti vagy mi me én is 14 éves vok attól hogy ha sokat olvasott akkor nagyon jó kis könyv lehet.Kül ezt nem bántásból irom meg a többi az tök jó amit leírtál de ez hogy nincs elég tapasztalata ez egy kicsit...:DÉS EZ NEM BÁNTÁS!!!!!:)
2010. jan. 28. 13:42
 18/29 anonim válasza:
szar, a könyv is az lesz, a "weboldal" ratyi semmi njet
2010. jan. 28. 13:51
 19/29 anonim válasza:
100%

Nem ismerlek, így nem tudok VÉLEMÉNYT mondani RÓLAD, viszont bátorítanálak. Szerintem 11 évesen is lehet könyvet írni, szép összeszedett gondolatokkal és ezen sokat... rengeteget segítenek a könyvek!! Bizony! :-)

Én is szoktam könyvet olvasni /mostanában a Twilight a sláger :D nekem is bejön.../ most a "napfogyatkozás" felénél tartok éppen. Engem ezek a könyvek, mint például az alkonyat, nagyon érdekelnek. Ha téged is akkor úgyis ezzel a stílussal fogsz próbálkozni ;-) De ez is személyiségtől függ vagy, hogy is fogalmazzak… Tehát mindenkinek különböző a stílusa, mindenkinek más tetszik, így nem kell hallgatni azokra akik azt mondják, hogy "én biztos nem olvasnék el egy ilyen könyvet" ... lehet, hogy nekik nem ez tetszik, hanem más.

Viszont feltehetnél egy olyan kérdést, mint pl. : "Kinek milyen stílusú könyvek tetszenek?"

Egy jó ötlet arra, milyen történettel foglalkozz!

Legyen önbizalmad! Nagyon fontos!

Sok szerencsét kívánok neked! Amúgy meg 11 éves vagy még "csak"...én is voltam 11 éves :-) lehet, hogy akkor még nem voltam olyan érett, mint most SŐT BIZTOS :D

De lehet, hogy össze tudtam volna dobni egy jó kis "fasza" történetet!!! (-3 Most is elkezdtem egyet, remélem lesz sikere! :P Nekem tetszik =)

Figyelj.. Én szurkolok neked! :-)

Ne vegye el senki a bátorságod!!

Merj írni!

14/L

2010. jan. 28. 15:20
 20/29 anonim válasza:
70%

(előző vagyok :-)-> 14/L)

mikor azt írtam, hogy nem kell hallgatni azokra akik ezt mondják, hogy : " én biztos nem olvasnék el egy ilyen könyvet" .... amit 11 éves lány írt?

Nevetséges... neked is lehetnek jó gondolataid! -és mondom.. olvass sokat, fejleszti a szókincsed ami sosem árt senkinek ;-)-

ha pedig a stílusa nem tetszik ennek a kommentálonak ezt még megértem, de nehogy már ilyeneket mondjon! Ráadásul sztem biztos idősebb nálad és úgy gondolja "van mire" vagy nem is tudom .. :S

Szóval,,,, ne foglalkozz ezekkel az értelmetlen kritikákkal, próbálkozz meg a könyvírással nyugodtan!

Én biztos, hogy megkérdezném a családtagjaim, barátaim véleményét erről ;-)

2010. jan. 28. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!