Hogy tetszik a blogom? Hol tudnám népszerűsíteni?
Most kezdtem a blogírásba. Elsősorban magam miatt, mert jó érzés kiírni magamból az érzéseimet, illetve valamit köteléket kialakítani másokkal. Első időszakban csak rólam fog szólni, de később célja is lesz. Elköltözünk egy másik országba, teljesen másik kultúrába,és erről szeretnék írni, amolyan utazási naplóként, persze a hétköznapi életem bejegyzései mellett. Szerintetek érdekes lehet? Tudom, hogy a stílusom kicsit furcsa, de tetszik? Említettem, hogy magam miatt kezdtem el, de már most nagyon tetszik, és szeretném ,ha többen olvasnák, persze az aninomitásom mellett. Hogyan népszerűsíthetném?
Köszönöm szépen! :)
Valóban fura, kissé gyerekes, pedig idősebb vagy. Oké, érzelmi kitörés, ez látszik. Majd lenyugszik a stílusod is. De azért szedd a Tiroxint, kell neked. Látszik a stílusodon is. (Szerintem enyhén alálőttek a javasolt adaggal. Nagyon dühösnek tűnsz a legutolsó bekezdésben.)
Egyébként ritka jól szinten tartható, ha jó endokrinológust találsz. A hiány mindig egyszerűbben kezelhető, mint a túltermelés.
Népszerűsíteni... hát, stílusától és témájától függ, de ha a betegség van előtérben, szakirányú fórumokon, ha nem, akkor Facebookon, elvégre az ismerőseid csak olvassák. Aztán esetleg továbbadják a linket. (Bízz bennük, az emberek megrögzött link-vadászok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!