Mit kezdjek ezzel az érzéssel? Könyvbe szeretni?
Figyelt kérdés
Van amikor beleszeretek egy könyvbe. Hihetetlen keserédes érzelmek telítik meg a fejemet, a lelkemet, amikor a szereplőkre, a helyszínre, a cselekményre, vagy úgy magára az egész könyvre gondolok. Amíg olvasom, addig oké, de amikor vége, akkor fájdalmas érzés visszatérni a szürke hétköznapok stresszes forgatagába. És utána még sokáig érzem ezt, mikor visszagondolok a könyvre. Lelki sérült lennék már ilyen fiatal létemre? 17 éves fiú vagyok.2014. aug. 21. 16:40
1/4 anonim válasza:
Ez normális. Látnod kellett volna az arcomat, amikor a Köd című könyv után megnéztem a filmet is. Az a szegény motoros csóka :/
2/4 anonim válasza:
Dehogy vagy lelkisérült, mindenki ismeri ezt az érzést. Én is.
Lassan elmúlik.
3/4 anonim válasza:
Vannak könyvek, amik nagyon erősen megfognak. Ha mellette érzelmesebb, érzékenyebb lelkivilágú vagy, ez teljesen természetes. Ne görcsölj rajta.
Próbáld az olvasottakat felhasználni, beépíteni a világszemléletedbe! Így valamivel kevésbé lesz keserű "visszatérni" a valóságba.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egy picit túlzás: Én is nagyon szeretek olvasni, és tudom, hogy ez milyen érzés. De azt gondolom, hogy azért éled meg ennyire rosszul azt ha vége egy könyvnek mert az a virtuális tér amit addig a könyv jelentett megszűnik és lehet, hogy inkább élnél abban a virtuális világban mint a valóságban - ami igazából érthető...undorító és beteg világ ez, de én azt javaslom, hogy próbálj meg sokkal többet szocializálódni... de aztán lehet, hogy ezzel kapcsolatban nincs igazam, de azért gondold meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!