Ennyire szeretni egy könyvet normális?
Amióta először olvastam a Harry Potter-széria első részét, hihetetlenül beleszerettem. Annyira elvarázsol, és amikor olvasom bármelyiket, megint visszamegyek 11 évesbe, és átélem az egészet újra és újra... eddig 11-szer olvastam el a hét könyvet egymás után, sorban, plusz néhányszor egyik-másikat csak egymagában, és nem untam meg. Mindig sírok a szomorú részeken, és ugyanúgy félóráig nevetek a poénokon, mint mint mikor először olvastam.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de ezzel a könyvsorozattal nőttem fel, és sokkal szegényebb lennék nélküle. Egyszerűen nem értem, hogy tudok egy könyvet ennyire szeretni. Anyám nem nagyon törődik vele, ő is szereti, de apám azt mondja, nem normális dolog és "nem nekem való", pedig már nem vagyok gyerek. De még mindig úgy tekint rám, és a gyerekkönyveimre is azt mondja, hogy ártóan hatnak rám... tényleg ennyire nem normális dolog?
17/L
anyukám is szereti a HP-t pedig már 40 éves,és ő is többször elolvassa őket!
A nem hivatalos 8,9,10. köteet olvastad? A Nurmengard trilógia
Fanfic,de egy igazi Potter rajongó nem hagyhatja ki!
Én 29 éves vagyok de szintén elvarázsol a mai napig...
Természetesen megvan mind a 7 rész még DVD-n is. Összesen 4-szer olvastam végig a sorozatot. Imádom. A főiskolán ebből írta a gyermekirodalom évfolyamdolgozatom. Szóval akkor amiatt is nagyon beleástam magam témába, sok-sok kiegészítő könyvet elolvastam, Rowling-ról és Rowling-tól is. :)
Remélem egyszer majd a gyerekem is megtalálja a Harry Potter könyvekben a varázslatot.
Igen, normális. Hamarosan újra elkezdem olvasni a szeptológiát, és akkor benne fogok élni újra ebben a világban.
25/l
Én is igy vagyok, a Harry Potter világával. Nem annyira a könyvekbe inkább a fanficekbe lelem örömöm. Szerintem több százat olvastam már, magyarul az összes igényeset. Kifogytam belőlük, és most már ez az egyik hobbi ami az angol tanulásra ösztönöz.
Nem tudom , hogy normális-e, de nem is érdekel, mert ez egy varázs az életembe.
A könyveket sem adnám semmi pénzért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!