SzJG, hogy lehet szeretni Arnoldot?
én imádtam:) De mivel megosztó személyiség, megértem, hogy neked nem szimpatikus. Igazság szerint én bírom az ilyen különcöket a való életben is.
Sokkal különlegesebbek, kevésbé felszínesek, mint az átlag, felszínes, vihogós emberek. Csak meg kell szokni a természetüket. Ha egyszer lesz egy hasonló barátod (és itt nem elsősorban pasi-barátra gondolok:), akkor majd megérted:)
Nagyon egyszerű a válasz: nem vagyunk ugyanolyanok. :D Sokféle különböző szemszögből lehet a szereplőket nézni, bizonyos tulajdonságaik egyeseknek vonzóak, másokat taszítanak.
Cortezben például abszolút megosztó, hogy sorozatfüggő, lazán veszi a sulit, féltékenykedik, ráadásul úgy egyáltalán menő srác és túl tökéletes. Ez valakinek vagy szimpatikus, vagy nem.
Aztán itt van Arnold, aki tulajdonképpen egy zseni, nagyon felnőttesen viselkedik, van egy kis militarista beütése, nem kirívóan helyes, arrogáns, sokat olvas, állandóan elkésik, ő is féltékenykedik, abszolút különc. Van, akinek ez jön be.
Szóval lehetetlen objektíven megítélni, hogy most akkor melyikük az, akit szeretni lehet. Mindenkinek más típus a szimpatikus, egyeseknek Arnold egoista, okoskodó, irritáló kívülálló fiú, másoknak pedig egy igazi egyéniség, aki nagyon érett, nagyon művelt és nagyon jó barát tud lenni.
Tudod:
"Oké, ott a pont, neki ugyanolyan fura, hogy én szeretem, mint nekem az, hogy ő nem."(a várban a kürtős kalács)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!