Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG, hogy lehet szeretni...

SzJG, hogy lehet szeretni Arnoldot?

Figyelt kérdés
Én már elolvastam mind a 6 részt,de már az első résznél utáltam Arnoldot.Mindig is Cortezt imádtam.A hatodik rész után meg már végképp utáltam.:)
2012. máj. 7. 19:51
1 2
 1/12 rajcziz ***** válasza:
Úgy lehet szeretni, ahogy te Cortezt szereted vagy kit.
2012. máj. 7. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Igazad van, én is utálom. Bár én nem olvastam a könyvet.
2012. máj. 7. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

én imádtam:) De mivel megosztó személyiség, megértem, hogy neked nem szimpatikus. Igazság szerint én bírom az ilyen különcöket a való életben is.

Sokkal különlegesebbek, kevésbé felszínesek, mint az átlag, felszínes, vihogós emberek. Csak meg kell szokni a természetüket. Ha egyszer lesz egy hasonló barátod (és itt nem elsősorban pasi-barátra gondolok:), akkor majd megérted:)

2012. máj. 8. 15:37
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon egyszerű a válasz: nem vagyunk ugyanolyanok. :D Sokféle különböző szemszögből lehet a szereplőket nézni, bizonyos tulajdonságaik egyeseknek vonzóak, másokat taszítanak.

Cortezben például abszolút megosztó, hogy sorozatfüggő, lazán veszi a sulit, féltékenykedik, ráadásul úgy egyáltalán menő srác és túl tökéletes. Ez valakinek vagy szimpatikus, vagy nem.

Aztán itt van Arnold, aki tulajdonképpen egy zseni, nagyon felnőttesen viselkedik, van egy kis militarista beütése, nem kirívóan helyes, arrogáns, sokat olvas, állandóan elkésik, ő is féltékenykedik, abszolút különc. Van, akinek ez jön be.

Szóval lehetetlen objektíven megítélni, hogy most akkor melyikük az, akit szeretni lehet. Mindenkinek más típus a szimpatikus, egyeseknek Arnold egoista, okoskodó, irritáló kívülálló fiú, másoknak pedig egy igazi egyéniség, aki nagyon érett, nagyon művelt és nagyon jó barát tud lenni.

2012. máj. 8. 17:13
 5/12 AliceSwan ***** válasza:
43%
Arnold érdekes személyiség, én a 6. - ik bírtam,de ,ahogy abba viselkedett, már nem kedvelem túlzottan . Azt, hiszem tökéletesen egyetértek Ricsivel( SzJG 6. - biztos tudjátok hol :) Egyébként lehet( 6- után is), aki nem ismeri ki igazán és csak felszínesebb kapcsolatba van vele.
2012. máj. 8. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Tudod:

"Oké, ott a pont, neki ugyanolyan fura, hogy én szeretem, mint nekem az, hogy ő nem."(a várban a kürtős kalács)

2012. máj. 9. 16:37
 7/12 anonim válasza:
18%
Sehogy. Na jó, lehet, hogy van egy tök jó stílusa, meg egy baromi jó karakter, azt én is bírtam. Vele igazából az a problémám, amit Ricsi el is mond: mindig azt csinálja, ami neki jó. Az sem tetszett, hogy itthagyta Renit, erre kiakadt, amiért Reni változott, és próbálta elhitetni vele, hogy Cortez irányítja őt...ööö, hát igen, kinek mi tetszik. Vagy mi. :)
2012. máj. 9. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Én személy szerint utálom.Fogalmam sincs,hogy lehet szeretni.Úgy irányítja az embereket,hogy neki legyen jó.
2012. máj. 11. 13:07
 9/12 A kérdező kommentje:
mindenkivel egyetértek.:)
2012. máj. 11. 17:16
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
Én az elején még kedveltem, de én mindig Cortez párti voltam. A 4.résztől visznt abszolút megutáltam, mert ahogy viselkedett Renivel (elsősorban a 6. részben a szülinapján), az egyszerűen elfogadhatatlan.
2012. jún. 2. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!