SzJG, hogy lehet szeretni Arnoldot?
Figyelt kérdés
Én már elolvastam mind a 6 részt,de már az első résznél utáltam Arnoldot.Mindig is Cortezt imádtam.A hatodik rész után meg már végképp utáltam.:)2012. máj. 7. 19:51
11/12 anonim válasza:
Szerintem az irónő felismerte, hogy túl sokan szeretik Arnoldot, ezért "elrontotta" a hatodikban. Én az elején teljesen Arnold-párti voltam, de azóta DAVE!
Cortezt nagyon nem bírom. Irreálisan tökéletes...
12/12 anonim válasza:
Na, úgy lehet szeretni, ahogy ti Cortezt..:) Én őt nem szeretem, egyik legutálatosabb karakterem.. És Arnold nekem talán azért volt kedvencem, mert kicsit mindig szembe megyek azzal, amit mások gondolnak és mondnak, így Arnoldos lettem,, vagy fogalmam sincs miért, de akkor is ő a kedvencem. A 6. után is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!