Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vélemény? (rövid részlet)

Vélemény? (rövid részlet)

Figyelt kérdés

Csak egy pillanatra találkozott a tekintetünk, pillantása azonban magával ragadott, elvarázsolt, és bár sokat hallottam róla, sosem hittem, sőt, most sem hiszem, hogy van szerelem első látásra,de valaminek történnie kellett, ami miatt nem tudtam levenni róla a szemem. Izzadt fehér pólója alól kirajzolódott izmos mellkasa, barna haja enyhén kócos benyomást keltett, mélyzöld szeme tökéletesen passzolt arcszínéhez. Csak néztem rá, míg a tömeg lökdösése el nem ért hozzám, ami kizökkentett a bámulásból. A nyár utolsó bulija, még ütődöttebbé tette az embereket. Magával rántottak, én pedig sodródtam velük míg Aina ki nem szabadított az embertömegből.

-Hű, tényleg mindenki itt van - tűnődött legjobb barátnőm a tömeget fürkészve.

-Igen - fujtattam.

2014. aug. 13. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Az első mondat olyan hosszú, mint szódás a lovát.

Túl sok vessző, elütések, helyesírási és egyéb hibák tömkelege ilyen kis szövegben (magával rántottak?).

2014. aug. 13. 08:53
 2/3 Singham ***** válasza:
Bocsi, de borzalmas. Ahogy írták az első mondatod túlságosan is hosszú. Helyesírást nem említem, meg baromira nem akar kiderülni, hogy miről szólna. Van valamilyen buli, ahol vizes pólózik egy testépítő.
2014. aug. 13. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg nem túl jó, nincs benne semmi különös kivetnivaló, de nem kelti fel az olvasó figyelmét, ha valaki elolvassa ezt a részlete, nem fogja akarni elolvasni a könyvet.
2014. aug. 13. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!