Vélemény? (rövid részlet)
Csak egy pillanatra találkozott a tekintetünk, pillantása azonban magával ragadott, elvarázsolt, és bár sokat hallottam róla, sosem hittem, sőt, most sem hiszem, hogy van szerelem első látásra,de valaminek történnie kellett, ami miatt nem tudtam levenni róla a szemem. Izzadt fehér pólója alól kirajzolódott izmos mellkasa, barna haja enyhén kócos benyomást keltett, mélyzöld szeme tökéletesen passzolt arcszínéhez. Csak néztem rá, míg a tömeg lökdösése el nem ért hozzám, ami kizökkentett a bámulásból. A nyár utolsó bulija, még ütődöttebbé tette az embereket. Magával rántottak, én pedig sodródtam velük míg Aina ki nem szabadított az embertömegből.
-Hű, tényleg mindenki itt van - tűnődött legjobb barátnőm a tömeget fürkészve.
-Igen - fujtattam.
Az első mondat olyan hosszú, mint szódás a lovát.
Túl sok vessző, elütések, helyesírási és egyéb hibák tömkelege ilyen kis szövegben (magával rántottak?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!