Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kit érdekelne ez a könyv?

Kit érdekelne ez a könyv?

Figyelt kérdés

A történet egy fiatal, árva lányról szól akit felkeres a CIA és megkéri őt hogy dolgozzon nekik. Ha titeket érdekelne vagy épp ráértek mert unatkoztok lécci csekkeljátok az oldalam : [link]

Mondjátok el a véleményeteket. Köszi !

2014. júl. 24. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Huu, hát elég jól írsz,nincsenek fogalmazási hibák, a helyesírás is rendben van.A történet érdekes, tényleg, csak egy kicsit furán van felvezetve, és egy kicsit túlságosan lassú,tele van érzelmekkel, ami jó, csak kicsit túlzásba viszed, hamar lankad az olvasó érdeklődése egy-egy jelenetnél. És csak egy tipp, hogy a prológusban nem szoktak ennyi információt elárulni, az általában sejtelmes, titokzatos, és nem lehet tudni, hogy kiről szól.
2014. júl. 24. 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat és azért örülök hogy tetszik
2014. júl. 24. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindnje helyett mindene. "Ahhoz túl keveset vagyok egy helyen, jelen egy ember életében." Ez a mondat nekem kicsit fura, de lehet én vagyok a gyökér. Igazából csak a prológust olvastam el, és ez a két dolog volt, amin megakadt a szemem. Nem rossz, bár én nem olvasnám el. Nem azért, mert rossz, vagy ilyesmi. Egyszerűen nem gyere be ez az árva téma. Ettől függetlenül nagyon tetszik, a stílusod, jól írsz, ez kétségtelen. Abba ne hagyd! :)
2014. júl. 24. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Kijavítom
2014. júl. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!