Szjgerek! Dave vagy Zsolti?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kit szeretnek jobban :D én Zsoltit :D2014. júl. 7. 09:55
11/18 anonim válasza:
Csokiiii! Szóval Zsolti, Dave szerintem túl... (nem találom a szavakat rá szóval) "daves". :D
12/18 anonim válasza:
Én mindkét szereplőt szeretem,Zsolti vicces és poénkodik, ezzel teszi érdekessé a történetet.Dave imádja az Apple termékeket,kész szervező mindent elintéz pl:3-4-ik részben fellépések,szilveszter,7-ik részben grill party,tánc tanár.Emellett összejön Kingával is.Segítőkész Reninek is jó barátja.
13/18 anonim válasza:
Ha nagyon muszály akkor Zsolti de amúgy imádom Dave-t is
15/18 más tészta petra válasza:
Ha azt nézük melyikükön röhögtem többet nem tudnék választani igaz Zsolti jelenetei a legviccesebek de Dave se utolso rarjta is röhögtem egy csomot de szerintem a feléle nem emlékszek mert Zsolti beszolásai jobban meg ragadtak benem
De ha simán csak a személyiséget nézük inkább lennék v alakivel egy lêgkörben aki mindenböl poént csinál mint valakivel aki fojton a kütyüjeivel foglalkozik
Ez csak az én véleményem
16/18 anonim válasza:
Davet komolynak és érettnekképzelem,Zsolti pedig humoros és könnyen vesz minden akadályt -ezért az állas 1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!