Ti már gondolkodtatok ezen? Szjgerek!
Figyelt kérdés
Az első kötetben az van,hogy a fiúk bejutottak a focira.De utána ezt egyáltalán nem említi,hogy mennének bárhova is.
Vagyis,amikor már jár Cortez meg Reni.Akkor most kilépett?Vagy ezt kifelejtette az írónő?
Vagy én vagyok hülye?
2014. máj. 5. 18:42
1/8 anonim válasza:
Gondolom nem tartotta fontosnak, de attól a fiúk járhatnak focira. Szerintem jártak csak az írónő nem említi
2/8 anonim válasza:
Nemtom...ez vicces eddig én ezen nem gondolkodtam még el :D lehet h már kiléptek amikor elkezdenek 1mással járni vagy csak nem tartja fontosnak az író ezért nem említi ezt csak ő tudja :D
3/8 anonim válasza:
lehet, hogy a következő évben kiléptek (gondolom a Jalapeno miatt)
4/8 vörös98 válasza:
vagy az is lehet, h egyszerűen az írónő is elfelejtette
5/8 anonim válasza:
sztem, meg egyik délután volt/van és régebben Reni nem tudta a fiúk programját, és a későbbi (7,8) részekben is vannak hogy külön töltik Reniék (Reni+C) a délutánt, és akkor már nem, tartja fontosnak az írónő :-)
6/8 anonim válasza:
Szerintem időközben kinőtték a focit és már nem érdekelte őket annyira, ezért kiléptek.
7/8 anonim válasza:
Jó,és akkor hova tűnt a Teveclub?
8/8 anonim válasza:
lehet, hogy 9.ben kipróbálták, 10.től meg már nem is jártak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!