Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szjgerek, le tudnátok írni a...

Szjgerek, le tudnátok írni a 7. részből a szalagavató főpróbát?

Figyelt kérdés
Azt amikor Reni elküldi Arnoldot. Előre is köszi.

2014. máj. 4. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd ha nálam lesz;)
2014. máj. 4. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Rendben - köszörültem meg a torkom. - Arnold - mondtam, mélyen a szemébe nézve. - Szeretném, ha most elmennél, és nem is keresnél többet.

- Ha így döntesz, megértem.

- Nem - nevettem fel. - Te döntöttél így, és velem mondatod ki. Mert gyáva vagy. - Arnold nyitotta a száját, de megráztam a fejem, és gyorsan folytattam. - Sokat gondolkoztam ezen, talán többet, mint kellett volna. Köztünk nem a távolság a gond, ez csak egy jó indok. Sokkal mélyebb és összetettebb ez a dolog, és nem biztos, hogy meg szeretném érteni, ahogyan te sem. Sajnálom, hogy kizártál az életedből és hogy az én életem azon része, amelyik igazán boldoggá tesz, téged soha nem is érdekelt. Sajnálom, hogy nem osztottad meg velem, hogy van barátnőd, és ide sem hoztad el ma, hogy bemutasd nekem, pedig szívesen megismertem volna. Talán gyerekes, hogy szalagavatón keringőzöm, de közel sem annyira, mint a te viselkedésed. Sajnálom, hogy csalódtál bennem, nem tudom, miért, de biztosan megvan az oka csak igazából engem már nem érdekel, mert nem szeretnék megfelelni neked. Sokszor hangoztattad, hogy te csak nekem akarsz jót és hogy te vagy az egyetlen barátom, miközben megpróbáltál irányítani és elűzni a környezetemből azokat, akik valóban úgy szeretnek, ahogy vagyok. Igazából még mindig nagyon szép emlék él bennem rólad, rólunk, van egy kis darab közös múltunk, de ahhoz, hogy ez így maradjon meg, az kell, hogy ne rontsuk tovább. Már mondtam, hogy bármit elfogadók tőled, csak azt nem, ha Cortezt bántod. Nem tudod megállni, én pedig nem akarom hallani. Ezt a reakciómat azzal magyarázod, amivel akarod, minősítheted, lesajnálhatod, ítélheted gyerekesnek, de ha meghallgatod az én indokomat, akkor talán megérted, hogy ez egyszerűbb. Szeretem őt, és ezért nem viselem el, ha rosszat mondanak rá. Ennyi. Az pedig, hogy én mekkorát esten a szemedben? Erre nem tudok mit mondani. Sajnálom. De talál sosem voltam olyan, mint amilyennek láttál. Sok sikert kívánok

a Sorbonne-hoz, tiszta szívből kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd, és őszintén örülök Chloénak, nagyszerű lány lehet, ha boldoggá tesz téged - fejeztem be a

monológomat aztán odahajoltam Arnoldhoz, és adtam neki két puszit.

2014. máj. 5. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ó, és lemaradt: december 2, péntek :)
2014. máj. 5. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. máj. 5. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!