Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lenne egy már kérdésem a...

Lenne egy már kérdésem a Szent Johanna Gimivel kapcsolatban. Kinga és Dave mikor jönnek össze, valamint Cortez mikor fekszik le Renivel?

Figyelt kérdés
(Kérném, hogy hányadik könyvben, és ha lehetséges, oldalszámot is szeretnék kérni.) Köszönöm.

2014. márc. 15. 18:07
 1/6 anonim válasza:
65%
Nem tudom pontosan de én ugy emlékszem a nyolcadik kötetben történik mindkettő:)
2014. márc. 15. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jönnek össze, de a 8. részben a szalagavatón derül ki, hogy együtt vannak.

Cortez és Reni pedig szintén a 8.-ban fekszik le egymással.

2014. márc. 16. 08:33
 3/6 A kérdező kommentje:
És a 8/1.-ben vagy a 8/2.-ben?
2014. márc. 16. 09:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni, hogy Kinga és Dave mikor jöttek össze, de a 7. részben derül ki, a szalagavatón. A 430. oldalon. (legalábbis a moly-n azt írták)

A másik kérdést már nagyon sokan megkérdezték, de itt pl. le is írták: www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__4210144-v..

2014. márc. 16. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
A másodikra nem tudom a válasz, de Dave és Kinga a 7. részben jönnek össze és a szallagavatón derül ki (ez is a 7. részben van).
2014. ápr. 22. 17:26
 6/6 SeSe1234 ***** válasza:
57%
hat nem tom ense de van valami amire be kellet fizetni oket es akkor mar egyutt voltak
2014. jún. 22. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!