Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a sztoriról?

Figyelt kérdés

Adott egy önfejű, mocskos szájú lány, akinek öngyilkos lesz a barátnője. (*)Lekerül vidékre, egy kúriába, ahol 3 vámpír és a boszorkány nagyanyjuk lakik, egy cselédlánnyal. A lényeg az lenne, hogy a főszereplő talál egy átjárót egy másik világba, ahol minden és mindenki sokkal jobb, az emberek, a ház, a szülei, a város...de kiderül, hogy az a hely nem is létezik, csak a szolgáló megbabonázta és az okozta neki az illúziót, mert el akarja üldözni a háztól. (*) A lányban azonban különleges erők szunnyadnak és képes megvalósítani, amit gondol. A *-os részeknél kihagytam átfedéseket, mert bonyolultak és így sokáig tartana elmagyaráznom.

És az baj, ha valaki nem tudja konkrétan megfogalmazni, hogy miről szólna a "regénye"? Több, mint valószínű, hogy megírom, mert nagyon kikívánkozik belőlem a sztori.

2014. júl. 2. 21:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen de a történet lényegét ott össze lehet foglalni egy mondatban. A hobbitok elviszik a gyűrűt Mordorba. Küzdelem a trónért és az emberek túlélésért a Mások ellen. A fent leírtat sajna nem tudom így összefoglalni :/
2014. júl. 21. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Figyelembe véve, hogy mindkét említett mű több szálon futnak nem lehet egy mondatban összefoglalni őket.
2014. júl. 21. 16:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, de ha megkérdezik, hogy na és miről szól a Gyűrűk ura, mi a lényege, akkor össze tudom foglalni.
2014. júl. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!