Mi a véleményetek erről a sztoriról?
Adott egy önfejű, mocskos szájú lány, akinek öngyilkos lesz a barátnője. (*)Lekerül vidékre, egy kúriába, ahol 3 vámpír és a boszorkány nagyanyjuk lakik, egy cselédlánnyal. A lényeg az lenne, hogy a főszereplő talál egy átjárót egy másik világba, ahol minden és mindenki sokkal jobb, az emberek, a ház, a szülei, a város...de kiderül, hogy az a hely nem is létezik, csak a szolgáló megbabonázta és az okozta neki az illúziót, mert el akarja üldözni a háztól. (*) A lányban azonban különleges erők szunnyadnak és képes megvalósítani, amit gondol. A *-os részeknél kihagytam átfedéseket, mert bonyolultak és így sokáig tartana elmagyaráznom.
És az baj, ha valaki nem tudja konkrétan megfogalmazni, hogy miről szólna a "regénye"? Több, mint valószínű, hogy megírom, mert nagyon kikívánkozik belőlem a sztori.
Ez nekem nagyon mix gyanús.
-Átjáró egy jobb világba...ez a Coraline és a titkos ajtóban volt
-3 testvér jelen, múlt, jövő...ez a Karácsonyi énekhez hasonlít
-ez a boszorkány nagyanyjuk meg annyira sablonszerű.
Ez sztem elég gagyi sztori lett. :/
Utolsó:
Az első két meglátásban van igazság,mint mindenkire, rám is hatnak, amiket nézek és olvasok, de szerintem az "átjáró másik világba" témára nem a Coreline az egyetlen példa... viszont a nagymama azért boszorka, mert nem akartam, hogy ő is vámpír legyen, viszont halandóként meg nem élne ilyen sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!