Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » DIRECTIONEREK! Mi az őszinte...

DIRECTIONEREK! Mi az őszinte véleményetek erről a *ke* sztoriról? Van tehetsége az íráshoz?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm sokszor kérdezgetett, hogy őszintén milyen lett a sztorija. Hideg-meleg jöhet!

18. születésnapod alkalmából legjobb barátnőd szervez meglepetésbulit, ahova csak a  hozzád közel álló barátaid hivatalosak. Egy fekete BMW-t küld a házad elé, hogy elvigyen a party helyszínére. A piros, testhezálló, pánt nélküli, rövid rucidban feszítesz a tükör előtt amikor anyukád szól a nappaliból:

- Dóri! Itt van a kocsi érted!

- Köszi, sziasztok!

- Szia, jó szórakozást!- a fekete bőrdzsekidet leemelve a fogasról nyargalsz kifele.

Az egész utat végiggondolkozod, hogy mi lehet az az ajándék, amit a bulin kívül ígért be neked barátnőd. Egyszer csak lefékez a kocsi. A sofőr lassan kinyitja az ajtót, Te pedig kilépsz.

- Boldog szülinapot!- kiállt a banda, majd a hatalmas ölelések után bementek abba a lélegzetelállító hotelba.

A szemed már a látványtól is káprázik, Te a szülinapodon egy hatalmas üvegablakos, lakosztályos, gyémántcsilláros szállodában... nem is kell ennél több. Míg koktélokat szolgálnak fel, barátnőd közelebb hajol hozzád:

-Tetszik?- inzgatottan mosolyog.

- Nagyon szépen köszönöm... nem kellett volna ennyi pénzt kidobnod rám- még folytattad volna, de közbevág.

- És még nem is láttad az igazi ajándékod!-kuncog.

- De....- az embertömegek felé fordul, nem hallgat végig.

- Emberek! Szeretnék köszöntőt mondani! Dóri,- újra szemedbe néz- itt vagy 18. évesen... Sok szerencsét kívánok, továbbá, hogy teljesüljön az összes álmod...

- Jajj na...

- Az egyik álmod valóraválásáig nem több, mint 10 másodperced van. Köszöntöm körünkben (amiért rendkívül hálás vagyok) a világhírű One Directiont! - felhúzódott a színpad vörös függönye, majd a Fiúk eljátszották Neked a Little Things-t.

- Nagyon szépen köszönöm!- sírva ugrasz barátnőd nyakába.

Az est hátralévő részében megismerkedsz a bandával és nagyon jó barátok lesztek. Elmész lassúzni Harryvel amikor észreveszed, hogy Zayn tekintete követ minden egyes mozdulatnál. A zene közepén hirtelen valaki megkocogtatja a vállad.

- Szabad?- kérdezi a bátortalan "fiúcska".

Ilyetten Harryre nézel.

- Persze menj csak.- Te pedig örömmel veted magad Zayn izmos karjai közé. 

Telnek múlnak a percek, elérkezik az éjfél.

- Nagyon élveztem, köszönöm!- félénken mosolyogsz az arcába, enyhén elpirulva.

- Én is... egyszer megismételhetnénk.- hallatszik a hangján, hogy zavarban van.

- Hát akkor szerintem én felmegyek a szobámba.

- Rendben, szia. Aludj jól!

- Köszi, Te is... szia!- nem egészen erre számítottál, de elindulsz felfelé. A lift ajtó nyílik, belépsz, beütöd a 3. emelet kódját. Egy ismerős alak hátát látod melletted, megfordul.

- Meglepetés!- válaszol Zayn és romantikus csókban forrtok össze.

2013. okt. 7. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs.
2013. okt. 8. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi köze a valósághoz. Nagyon álmodozós. Nekem nem tetszik. Most lehet le pontoztok, de ez szörnyű.
2013. okt. 8. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátnőm, akivel minden alkalommal egymásnak szülinapra kis sztorikat küldünk egymásról, amiben ismert emberek, régi közös osztálytársak, stb. vannak. Az nem ilyen jellegű, inkább kicsit szívatós, vicces, de jó szándékú. Ha más elolvasná, nem tetszene neki. A Te írásod valóban túlzottan álmodozós, de kit érdekel? Ha úgy gondolod, a barátnőd értékelné, hogy történetet írtál róla, akkor bírni fogja ezt. Én sosem voltam az a romantikus alkat, ha én kapnám ezt, kicsit csöpögősnek tartanám, de értékelném a belefektetett energiákat, főleg, ha az illető nem szokott mondjuk írni, vagy ilyesmi.
2013. okt. 8. 22:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár lehet, hogy félreértettem a dolgot, most hogy még1x elolvastama kérdést. Azt hittem, te írtad neki szülinapjára.
2013. okt. 8. 22:54
 5/6 1112 ***** válasza:
51%
Nem vagyok directioner, de a csaj jól fogalmaz. Van tehetsége.
2013. okt. 8. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat :)
2013. okt. 10. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!