DIRECTIONEREK! Mi az őszinte véleményetek erről a *ke* sztoriról? Van tehetsége az íráshoz?
Egyik barátnőm sokszor kérdezgetett, hogy őszintén milyen lett a sztorija. Hideg-meleg jöhet!
18. születésnapod alkalmából legjobb barátnőd szervez meglepetésbulit, ahova csak a hozzád közel álló barátaid hivatalosak. Egy fekete BMW-t küld a házad elé, hogy elvigyen a party helyszínére. A piros, testhezálló, pánt nélküli, rövid rucidban feszítesz a tükör előtt amikor anyukád szól a nappaliból:
- Dóri! Itt van a kocsi érted!
- Köszi, sziasztok!
- Szia, jó szórakozást!- a fekete bőrdzsekidet leemelve a fogasról nyargalsz kifele.
Az egész utat végiggondolkozod, hogy mi lehet az az ajándék, amit a bulin kívül ígért be neked barátnőd. Egyszer csak lefékez a kocsi. A sofőr lassan kinyitja az ajtót, Te pedig kilépsz.
- Boldog szülinapot!- kiállt a banda, majd a hatalmas ölelések után bementek abba a lélegzetelállító hotelba.
A szemed már a látványtól is káprázik, Te a szülinapodon egy hatalmas üvegablakos, lakosztályos, gyémántcsilláros szállodában... nem is kell ennél több. Míg koktélokat szolgálnak fel, barátnőd közelebb hajol hozzád:
-Tetszik?- inzgatottan mosolyog.
- Nagyon szépen köszönöm... nem kellett volna ennyi pénzt kidobnod rám- még folytattad volna, de közbevág.
- És még nem is láttad az igazi ajándékod!-kuncog.
- De....- az embertömegek felé fordul, nem hallgat végig.
- Emberek! Szeretnék köszöntőt mondani! Dóri,- újra szemedbe néz- itt vagy 18. évesen... Sok szerencsét kívánok, továbbá, hogy teljesüljön az összes álmod...
- Jajj na...
- Az egyik álmod valóraválásáig nem több, mint 10 másodperced van. Köszöntöm körünkben (amiért rendkívül hálás vagyok) a világhírű One Directiont! - felhúzódott a színpad vörös függönye, majd a Fiúk eljátszották Neked a Little Things-t.
- Nagyon szépen köszönöm!- sírva ugrasz barátnőd nyakába.
Az est hátralévő részében megismerkedsz a bandával és nagyon jó barátok lesztek. Elmész lassúzni Harryvel amikor észreveszed, hogy Zayn tekintete követ minden egyes mozdulatnál. A zene közepén hirtelen valaki megkocogtatja a vállad.
- Szabad?- kérdezi a bátortalan "fiúcska".
Ilyetten Harryre nézel.
- Persze menj csak.- Te pedig örömmel veted magad Zayn izmos karjai közé.
Telnek múlnak a percek, elérkezik az éjfél.
- Nagyon élveztem, köszönöm!- félénken mosolyogsz az arcába, enyhén elpirulva.
- Én is... egyszer megismételhetnénk.- hallatszik a hangján, hogy zavarban van.
- Hát akkor szerintem én felmegyek a szobámba.
- Rendben, szia. Aludj jól!
- Köszi, Te is... szia!- nem egészen erre számítottál, de elindulsz felfelé. A lift ajtó nyílik, belépsz, beütöd a 3. emelet kódját. Egy ismerős alak hátát látod melletted, megfordul.
- Meglepetés!- válaszol Zayn és romantikus csókban forrtok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!