Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nagyon felkavaró lenne egy 14...

Nagyon felkavaró lenne egy 14 éves lánynak a Battle Royal című könyv?

Figyelt kérdés
Imádom az Éhezők Viadalát, a kedvenc könyvem. Úgy hallottam a Battle Royal hasonló, csak sokkal rémisztőbb. Szerintetek elolvassam?

2014. jún. 28. 23:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod milyen az ingerküszöböd, elég kegyetlen könyv (a filmnél is durvább, viszont sokkal jobb karakterkidolgozással), én már felnőttként olvastam, de 13-14 évesen simán olvastam durvábbakat is.

Az éhezők viadalát nem ismerem, a BR zseniális.

2014. jún. 29. 08:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz, azért még várom a hozzászólásokat.
2014. jún. 29. 09:08
 3/10 Márciuska ***** válasza:
Volt néhány durván realisztikus jelenet, agyvelőfröcsögés meg hasonlók, de a sztori miatt nagyon megéri. Én felnőttként olvastam, de mivel soha nem voltam az ilyen véres sztorik híve és egyetlen egy se volt a kezemben addig, félve és habozva kezdtem bele. Megérte!
2014. jún. 30. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen olvastam, nem kavart fel, a lelki világom pedig még mindig épségben van :D

A film egyébként sz@r.

2014. júl. 6. 01:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Én talán tavaly olvastam, szerintem nagyon jó, nem kavart fel. Bár a vége nem annyira tetszett :/

16/L

2014. júl. 6. 12:29
 6/10 anonim válasza:
100%
Szia! Én kb 16 lehettem,amikor elolvastam,szintén a hunger games után. Engem nagyon megfogott,mert nemcsak a részletek vannak benne jobban kidolgozva,de a szereplőkről is sokkal több mindent megtudsz. Néhány diák halála egyenesen szívszorító,mert mire megszereted őket,brutális gyilkosságok áldozataivá válnak. Megterhelőbb mint a hunger games,de sokkal realisztikusabb,és talán ezért ijesztőbb és elgondolkodtatóbb is. Zseniális,szerintem olvasd el. :) 19l
2014. júl. 6. 13:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, biztos hogy elolvasom :).
2014. júl. 6. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Az Éhezők Viadala első két részét olvastam, a Battle Royal-t nem.

De ez az egyéni érettségeden, és mint helyesen írták, az ingerküszöbödön múlik.

Én 13 éves vagyok, nemrég olvastam az Éhezők Viaalát, nem tartottam nagyon ijesztőnek.

2014. szept. 16. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom elolvastad. Én 19 évesen találkoztam vele először.

Nem a gyilkolászás az, ami felkavaró benne, hanem a pszichológiai terror. Megbízhatsz valakiben, akit ismersz? Hátba döf-e, ha úgy hozza a sors? Támaszkodhatsz-e bárkire is, ha nagy a baj?

És nem. Sajnos általában nem.

2015. febr. 6. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 13 vagyok és én is ezt akartam kérdezni
2023. okt. 25. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!