Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ezt az írást a neten találtam,...

200025 kérdése:

Ezt az írást a neten találtam, és kiváncsi lennék, hogy nektek mennyire tetszik? Nekem eléggé. Nyugodtan írjatok.

Figyelt kérdés
A történet arról szól, hogy egy idős asszony reggel felkel, és a lánya aki férjével nyaral ijedten hívja, mert a reptéren egy alvilági alak túszul ejtette az embereket egy kristály ellopása miatt. A nagyi gépre ül, és különböző kalandokba keveredik, a gépen a tolvaj mellé kerül véletlen aki a poggyászába csempészi a követ, ezért el kezdik körözni. Elnevezik szuper nagyinak mert legyőzi a gépen a "gorillákat" akiket az őrült tudós küldött. Kiderül, hogy a követ meg lehet semmisíteni, ha beledobják, egy Perui vulkán izzó lávájába.A végén a csapat megsemmisíti a követ, és az őrült tudóst és "gorilláit" is börtönbe záratják.

2014. jún. 24. 19:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
jó, most már nyugodtan áruld el, hogy tulajdonképpen te írtad :)
2014. jún. 26. 11:19
 12/15 A kérdező kommentje:
nem én írtam a neten találtam
2014. jún. 26. 11:20
 13/15 anonim ***** válasza:
ez túl valószínű :D
2014. jún. 26. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:

1: szerintem te írtad :D

2.: Dehogynem hajaz a Gyűrűk Urára. Nagy hatalmú, galibát okozó tárgy, amit csak láva tud megsemmisíteni.

Amúgy max gyerekkönyvnek lenne jó tényleg, de annak is kicsit para... Szupernagyi? :D

2014. jún. 27. 00:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod.
2014. jún. 27. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!