Mit gondoltok erről? Ha vki tetszik nekem zavarban vagyok amikor beszélek vele (nem toom mit mondjak stb) de avval aki nem avval tök nyugodtan elbeszélgetek bármiről
Figyelt kérdés
Mit tegyek h ne legyek zavarban?
Egyszerűen nem megy a pasizás,arra várok h srác közeledjen felém ,de most már a lányok kezdeményeznek én viszont nem merek félek a visszautasítástól
mit gondoltok erről?
tudnátok tanácsot adni?
2014. máj. 18. 13:52
1/2 anonim válasza:
Keresd a hibáit. Gondolj olyanokra, hogy pl ő is szokta vakarni a seggét és túrni az orrát. Máris emberibb.
2/2 anonim válasza:
A neked tetsző fiúkra is ugyanúgy tekints mint masokra.
Sok lány vidáman elbeszélget fiúkkal de azzal aki tetszik neki mar nem mert az "nyomulás"..közben a fiú nem is tudja hogy tetszik a lánynak.
Beszélj úgy velük mint haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!