Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? 15/L

Mit olvassak? 15/L

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani jó könyveket, amik esetleg érdekelhetnek és 14-15-16-17 éveseknek valóak? Simone Elkeles-Perfect Chemistry -hez hasonlóakat esetleg.

2014. jún. 18. 12:36
 1/8 anonim válasza:
100%
Sajnos nem tudom, milyen könyvről beszélsz, de olvasd a Harry Pottert.
2014. jún. 18. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Bármelyik vörös pöttyös akkor a neked való. Válogassál. De ezek mellett ajánlom még Kiere Cass Párválasztó trilógiáját is.

2014. jún. 18. 13:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Monica Murphy: Heti csaj

Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás

amúgy Simone Elkeles még írt 2 ilyesmi könyvet: A vonzás szabályai meg a Láncreakció

2014. jún. 18. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Laurie Halse Anderson - Hadd mondjam el

Én imádom, örök kedvenc *--*

2014. jún. 18. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Olvasd az Alkonyatot,a Párválasztót,és Tavi Katától a Nyitótáncot.

Vagy bármely Vörös pöttyös könyvet. Azok igazi tiniregények,nem „bugyuta mesék”

2014. jún. 18. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz vörös pöttyös könyvet olvasni akkor: Eragon, Tűz és Jég Dala, Gyűrűk Ura
2014. jún. 18. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
John Green könyveit. Tetszeni fog. :)
2014. jún. 19. 21:52
 8/8 anonim válasza:

Andersont én is csak ajánlani tudom! Főleg a Hadd mondjam el!-t és a Jégviráglányokat. Utóbbi inkább hajlik a dráma felé. John Green Csillagainkban a hiba c. könyve is nagyon szép, bár nem valami vidám. Nagyon szerettem Jodi Picoult-tól A nővérem húgát. (nem a romantikán van a hangsúly, és nincs is meg a boldog befejezés)

Népszerű volt A Szent Johanna Gimi, amit rettentően rühelltem. Pont a két főszereplőnek nem volt egyénisége. Személyes kedvencem Julianna Baggott Tiszták trilógiája. Főleg Bradwell és El Capitan fogott meg.

Ha mindenképpen happy end-re vágysz, Sarah Dessen könyveit javaslom.

2014. jún. 21. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!