Tippek, hogy mit olvassak? (17L)
Figyelt kérdés
Mindegy milyen műfaj,(lehetőleg kortás legyen) ha tudtok küldjetek linket is!Köszi :).2014. máj. 31. 14:40
1/1 sándorjános válasza:
Ha Debrecen környéki vagy van egy ajánlatom (itt be tudom szerezni).
Osztálytársamnak nem rég jelent meg egy könyve igen kis példányszámban a Before London, darabját 1600 ft.-ért adja (csak anyagköltség, ha elég sokat megvesznek belőle ráállnak a tömeggyártásra és lejjebb megy az ára), eddig igen kevesen olvasták el, az osztály intelektuálisabb srácai szerint túl klissés és didaktikus, de volt, akinek meg tetszett, egy albérlet néhány lakójáról szól, akik külföldre akarnak költözni, de útjukban áll saját jellemük, avalamint drogfüggőségük.
Különben ajánlom George Orwell - 1984-ét, előző héten olvastam ki és még mindig borsódzik a hátam. Amy Kathleen Ryan - Ragyogás c. könyvét, Milan Kundera - A lét elviselhetetlen könnyedségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!