Kiolvastam az Szjg-t, mit olvassak utána? (12 vagyok)
Figyelt kérdés
Köszi előre is! :)2014. máj. 31. 15:23
1/13 egy naaagy fan válasza:
Harry Potter-t olvastál már?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem :D majd megnézem köszi
2014. máj. 31. 15:50
3/13 egy naaagy fan válasza:
Szívesen! :) De függőséget okoz! :D
4/13 A kérdező kommentje:
Nem baj sokféle függő voltam már mindegy! :D
2014. máj. 31. 16:00
6/13 anonim válasza:
Leiner Laura: Akkor szakítsunk! c. könyvét ajánlom. Vicces, és nem hiszem, hogy korhoz kötött.
Ha írsz pár műfajt, amit szeretsz, akkor szívesen összeszedek egy listát, a kedvenc könyveimből. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi és a naplóregényeket szeretem :)
2014. jún. 3. 19:13
8/13 anonim válasza:
Időfutár:)
Hűvös völgyi suli-bár azt nem olvastam azt mondják h nem olyan jó,de megoszlanak a vélemények sokan mondják azt is h jó és hasonló az SZJG-hez(másolaaaaat :D)
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jún. 6. 22:04
10/13 anonim válasza:
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója
Leiner Laura: Bábel, ASz és Laura új könyvének (4 részes sorozat) az első része szeptemberben jön ki.
Ha esetleg szereted a fantasy-t, akkor Tolkientől bármit szívesen ajànlok :)
Bernando Guimarães: Isaura, a rabszolgalàny (elég régi, de én nagyon szerettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!