Vélemény? Többi lent
Sziasztok!Mi a véleményetek néhány könyvről? Könyvek: Harry Potter, Fiúk kizárva, Éhezők viadala, Angyalsors.
Előre is köszi a valaszokat :)
Éhezők viadalát nagyon élveztem de hihetetlenül leépített lelkileg miközben olvastam.
Harry Potter meg a 3-4. rész után már csak azért olvastam el mert kibáncsi voltam a végére, de kifejezetten unalmas volt.
A Harry Potternek pont hogy a vége a legjobb az 5,6,7 szenzációsan van megírva.Az írónő hihetelenül összetett,szórakoztató történetet írt.Minden apróságra figyelt.IMÁDOM,számomra megunhatatlan,minden nyáron kiolvasom az egész sorozatot!
Éhezők viadala-Nagyon tetszett,de miközben olvastam lelkileg engem is tönkretett.
Fiúk kizárva-Jó volt,egyszer...
Az utolsó könyvet még nem olvastam.
A Harry Potter zseniális könyv, sok érzelmet vált ki az emberből és alig bírod letenni.
Az Éhezők viadala is egészen jó volt, de őszintén szólva nem nagyon szeretem, mert Katniss máshogy gondolkodik, mint én és idegesít, hogy sok dologban nem úgy dönt, mint ahogy én döntenék.
A fiúk kizárvának 23 részét olvastam ki és imádtam. Ezzel a sorozattal nőttem fel, olyan mintha egy gyerekkori barátomról lenne szó.
Az Angyalsorst még nem olvastam, de tervezem :)
Hp: előzők pozitív véleményei :) az összes :)
Éhezők viadala: baromi szomorú, de jó, összetett, érdekes sztori, mondjuk a végét baromira nem így képzeltem el...
Fiúk kizárva: innen csak párat olvastam amikor kicsi voltam, cuki volt, tetszettek :)
angyalsors: dettó mint a legtöbbeknek. fogalmam sincs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!