Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Clare Mackintosh, a "Hazugságo...

Clare Mackintosh, a "Hazugságok játéka" című könyvének mennyi köze van "Az utolsó meghívás" című könyvéhez?

Figyelt kérdés
Az előbbit elég régen megvettem már, de valahogy nem jutottam még el odái, hogy el is olvassam, viszont most a kezembe került és csak most tűnt fel a borítóján, hogy ez egy sorozat (Morgan nyomozó - sorozat) 2. része. Viszont a hátoldalakat elolvasva nem úgy tűnik, mintha a nyomozón kívül bármi egyéb összefüggés lenne a két könyv között. Nincs aki olvasta esetleg? Fontos a sorrend, ne olvassam el amíg meg nem vettem az első részét, vagy igazából nincs sok összefüggés? Előre is köszönöm a segítséget.

#könyv #nyomozás #gyilkosság #Clare Mackintosh
febr. 17. 18:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!