Vélemény? Többi lent
Sziasztok!Mi a véleményetek néhány könyvről? Könyvek: Harry Potter, Fiúk kizárva, Éhezők viadala, Angyalsors.
Előre is köszi a valaszokat :)
Harry Potter:zseniális!
Éhezők viadala: tetszett, de a vége csalódás volt (nem jó értelemben)
Fiúk kizárva:nagyon jó sorozat, de attól függ, hogy hány éves vagy.
A 4. Könyvet még nem olvastam
Íme a fekete bárány. A fentiek közül könyv formátumban csak az Angyalsorsot olvastam. Nekem tetszett, érdekes történet, nem azt mondom hogy nincs jobb nála, de érdekelt annyira hogy a folytatásba is belekezdtem (éppen tegnap este). Az biztos, hogy beléd ívódnak a jelenetek, nem tudom nekem van, hogy egy könyv fantasztikus és a jelenetei kiesnek számomra ez a könyv nem fantasztikus volt csak jó 10/8.5-9. Még is megmaradtak a jelenetei és úgy hogy már több mint egy fél éve olvastam értem a másik részét is. Amikor megtudtam a srácról hogy ......, akkor gondoltam egy iszonyatosan nagy hülyeségre, és azt mondtam, hogy ez nem lehetséges, ilyet én még nem olvastam semmi értelme nem lenne HÜLYE VAGY. De, bekövetkezett és tátottam a számat hogy akkor most mi van. Egy mondattal élve meglepő meglepő fordulatok vannak benne, és kevés a kiszámíthatóság, ami nagyon jó. Szerintem olvasd el.
Ha lehetőséged nyílik rá akkor ne elektronikusan. Ha könyv formájában olvasom (legyen az bármilyen téma) sokkal élvezetesebb és bele tudod élni magad ha a művet foghatok érezheted a magadévá teheted.
Jó szórakozást kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!