Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki ismeri ezt a mangát?

Valaki ismeri ezt a mangát?

Figyelt kérdés

Egyszer unalmamban mindenféle mangát böngésztem, és találtam egyet aminek még csak pár része volt lefordítva angolra és érdekesnek találtam. Egy egyetemista lányról szól, aki egy nála jóval idősebb pasival van együtt (nincs önbizalma és teljesen a pasitól függ...vagy legalábbis eddig úgy tűnt.. de remélem a sarkára áll) aki teljesen az uralma alatt tartja. A lány a munkahelyén (valami recepció, vagy ilyesmi?) megismerkedik egy látszólag idióta sráccal, és egy veszekedés után a srác házában "köt ki" a barátnőjével (aki kicsit részeg) mert fél a párjától. A srác egy lerobbant házban lakik egy aranyos kövér sráccal, egy mangamániás szép fiúval meg mégegy fura figurával.

Érdekel, mi fog történni! Valaki nem tudja, mi a címe?:)

2014. jún. 12. 18:32
 1/2 karesz01 ***** válasza:

"Egyszer unalmamban mindenféle mangát böngésztem,

és találtam egyet aminek még csak pár része volt lefordítva angolra és érdekesnek találtam"

Ez a bizonyos böngészés mikor is volt .

A böngésződ előzményeiben idő szerint csoportba van szedve , ez által visszakereshető .

(Ha nem törölted az előzményeket)

Ha esetleg átnézed az előzménylistáját a böngésződnek , akkor rátalálhatsz a kérdéses filmre .

2014. jún. 12. 20:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugh, facepalm... Köszi, ez logikus. És meg is találtam. Köszönöm, bölcs ember! :D
2014. jún. 13. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!