Ki ismeri a Detective Conan animét/mangát?
Figyelt kérdés
Hali,én imádom tényleg :D Ismeri még valaki? :)2011. aug. 19. 12:35
1/8 anonim válasza:
csak az animet lattam es azt se teljsen de nekem tetszik :)
2/8 A kérdező kommentje:
Én már alig tudok várni a köv kaitou kid speciál angol feliratára :D (kaitou kid az egy későbbi szereplő akit imádok :D )
2011. aug. 19. 16:17
3/8 A kérdező kommentje:
2011. aug. 19. 19:32
4/8 anonim válasza:
Ismerem, magyar fansubot csináltam az egyik részhez, de igazából nem tetszett annyira... Aranyos sztori szerintem.
5/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon tettszik mondjuk kissé sok a filler benne de hát így a jó! :D
Egyébként nekem az OVA 1,5,9 nagyon tettszett mivel a többihez nem igen találtam magyar feliratot nem néztem meg de amint tudom max neki álok fordítani.
Egyébként még jó, hogy ismerhetjük hiszen még manapság is adnak ki részeket.
6/8 A kérdező kommentje:
Ez így van :) De ajánlom még a 10-es ovát is, kaitou kides és tök jó :D Amúgy ha a mangát is olvasod hozzá angolul fennt van összes rész neten és nagyon jók, főleg az új részek! ^^
2012. jan. 1. 15:01
7/8 anonim válasza:
Láttam a 10 es ovát tényleg nagyon jó. :D
(Előző)
8/8 anonim válasza:
Én is az animaxon láttam az első 51 részt, aztán az uraharashopon követem a többit, sajnos nagyon lassan halad a felirat, kábé a 118. résznél vannak megakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!