Milyen animét, mangát szeretsz? Mi a véleményed róla?
Erre ott az Amondo fórum XD
Nyah de,én kiskoromban néztem,aztán 1.5 éve kaptam rá ismét,h kikapcsoljon az agyam a vizsgák közt.
Inkább mangás vagyok,és a lényeg,hogy legye igényes a grafika és legyen olyan története ami miatt érdemes olvasnom.Azért nem árt ha ven benne romantika és egy csepp humor,de a dráma és a slice of life is közel áll hozzám:)
A Vampire Knight,Pandora Hearts,RomeoxJuliet,FullMoonwoSagashite,Chocolate Cosmos,Love berrish és még megannyi a kedvencem.A Narutot is olvasom,de csak azért mert Shikamarut nagyon szeretem:D
Anime: Vampire Knight a jelenlegi favoritom, vicces, szépen van megcsinálva, jó a történet, nem az a szokványos.
De van sok kedvenc, 6 éve függő vagyok. Junjou Romantica, Loveless, Gravitation, Kyou Kara Maou, Code Geass, Fruits Basket, Kuroshitsuji, Yami no Matsuei, Elfen Lied.
Manga: ööö... szinte minden ami vicces vagy yaoi vagy shounen-ai :D
16 vagyok.
Szeretem a következőket:
Bleach, Naruto, Naruto Shippuuden, Vampire Knight, Slayers Revolution, Blood+, Full Metal Alchemist és k.b. 1 éve nézek animét és úgy fél éve mangát.
Kedvenc animéim: Bleach, Loveless, Hellsing, Wolf's rain.
Mangáim: Loveless, Akuma de sourou
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!