Ismeri valaki a Kamichama Karin című mangát/animét? Mi az a Kamichama Karin chu?
Figyelt kérdés
Nemrég végig néztem ezt az aranyos animét..nagyon tetszett,bár a végét kicsit üresnek véltem. Utána láttam olyan érdekességeket hogy van ez a bizonyos "chu" a mangában..és mintha ez egy 2. évad lenne. Ez így van? Vagy aki olvasta a mangát az adjon egy kis felvilágosítást lécci,mert a végén már nem tudtam német,csak angol felirattal nézni,és én csak kicsit tudok angolul. Előre is köszönöm!!2012. ápr. 21. 18:02
1/5 anonim válasza:
Hello. Sokat nem tudok segíteni sajnos. Viszont a Kamichama Karin Chu című manga létezik, 36 fejezet. Sajnos csak angol verzióval tudok szolgálni:
Ööö... utánnéztem egy másik helyen is, egy encyclopédiában. Ottan a Kamichama Karin Chu, az anime folytatásaként van feltüntetve. :) Szóval érdemes elolvasnod. (Ha van még kérdésed, üzenetben válaszolhatok)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,tényleg nagy segítség volt a válaszod! :)
2012. ápr. 22. 18:44
3/5 v.vivien1 válasza:
Sziasztok hol néztétek meg az animét??
4/5 anonim válasza:
Az inda vide on de az anime még nincs befejezve.
5/5 anonim válasza:
A kamichama karin az első évadja chu az a másodikja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!