Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Rettegtetek már olvasás...

Rettegtetek már olvasás közben? Ha igen, akkor melyik regénynél? Tudnátok mutatni részletet?

Figyelt kérdés
Köszönöm.

2014. jún. 7. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy kiragadott részlet nem fog megfelelő hatást kelteni. Szükséges hozzá a könyv többi része is, mely felépítette a hangulatot.
2014. jún. 7. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
A rettegés nagyon erős szó, így belegondolva még soha életemben nem rettegtem, és hát nem is szeretnék... viszont voltak könyvek, történetek, amelyek hátborzongatóan hatottak rám. Ajánlom Lovecraft írásait, ha félni akarsz.
2014. jún. 7. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy kicsit!

könyv:Cassandra Clare:Pokoli szerkezetek-Első könyv-Az angyal

2014. jún. 7. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Lovecraft írásai a legjobbak ezen a téren. Több novellájának elolvasása után volt valami furcsa rettegés vagy félelemérzetem.
2014. jún. 7. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A magam részéről Lőrincz L. László könyveit tudom ajánlani. A kicsik c.regénye nagyon megrémisztett.
2014. jún. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!