Tudnátok 10 éves fiúnak könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
A fiam 10 éves. Valahogy szeretném megismertetni az olvasás örömeivel Kisebb korában sokat meséltem , olvastam neki. De ő nem szeret olvasni. Elsősorban fiúk válaszát várom, mi az ami őket ebben a korban lekötötte. De anyukák is válaszolhatnak , akik ebben a kérdésben tapasztaltabbak nálam. :-)2014. jún. 5. 21:09
1/13 anonim válasza:
Juharfalvi Emilt ajánlanám, elég nagy betűs, több tövidebb történet, kép is van benne, meg nagyon vicces is :)
2/13 A kérdező kommentje:
Kösz. Még nem is hallottam róla, de utána néztem. Igen érdekesnek tűnik. Mindenképpen megpróbálom. :-)
2014. jún. 6. 19:38
3/13 anonim válasza:
Lehet, hogy sablonos, de nálam a Harry Potter nagyon ott volt ebben a korban.Ami elég furcsa, mert egyébként már akkor is Stephen King-et és Robin Cook-ot olvastam legtöbbször.De ezeket nem feltétlenül ajánlom.Esetleg kicsit később Rejtő Jenő...
4/13 anonim válasza:
A sorozat három részből áll, és három gyerek kalandos történeteit mutatja be. Izgalmas! Ha valaki elkezdi nehezen tudja letenni. :)
David Miller: Cápa-sziget
Tengeri farkas
A leopárd karma
5/13 anonim válasza:
Cornelia Funke: Sárkánylovasok
Cornelia Funke: A tolvajok ura
Tolkien: A hobbit
6/13 A kérdező kommentje:
Pottert én is kiolvastam , igaz kisit idősebb korban. Nem igazán köti le.
A többit köszönöm, mindet meg fogom próbálni.
2014. jún. 7. 14:11
7/13 anonim válasza:
Unokaöcsém az Egy ropi naplója sorozat óta szeret olvasni. :)
Szívből ajánlom.
9/13 anonim válasza:
En ugyan lany vagyok de az osztalytarsaim a fiuk imadjak a Winnetou konyvet mind a negy reszet es ok is 10 evesek ajanlom neked is!:)
10/13 anonim válasza:
Én lány vagyok,de anno a tanárom ezt ajánlotta: A vad focibanda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!