Harry Potter vs Szent Johanna Gimi?
Rowling betűiből süt a zsenialitás és a végtelen fantázia, Leiner Laura viszont inkább csak humorban van otthon, a könyvek is ennek megfelelőn igényesek. :3
A SzJG-t is bírtam, de a Harry Potter örök és megismételhetetlen. ♥
Szia!
Amikor megláttam a kérdést, miközben a HP-ről keresgéltem, egyből azt gondoltam: "Hú, de bátor ember vagy!" Én elolvastam az SZJG-t, a kalauzzal együtt. Tetszett, élveztem, nevettem rajta. Viszont a Harry Potter, amit még alsós koromban kezdtem el olvasni, összehasonlíthatatlan vele. Először is, ez nem egy könnyed, tiniregény, van valós mondanivalója, még akkor is, ha az írónő nem drámai hangvételben fogalmazta meg. Nagyság rendekkel értékesebb ez a könyv. Persze alapjában véve fura ötlet a kettő összehasonlítása, hiszen teljesen más a kettő. Persze az SZJG-ben is elég sok a fantáziaelem... Én azt mondanám, hogy a maga nemében mindkettő jó, de a Harry Potter vs. SZJG felállásban az előbbi a nyető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!