Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter vs Szent Johanna...

Harry Potter vs Szent Johanna Gimi?

Figyelt kérdés
Nekem Harry Potter.
2014. máj. 31. 20:33
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
88%
Olyan jó olvasni a válaszokat! EGYÉRTELMŰEN a Harry Potter! Semmi bajom az SzJG-vel, de nyomába se érhet! Ezt most nem fejtem ki bővebben, de a történet, a megfogalmazás, a szereplők, az üzenete, és az egész felépítése mellékcselekményekkel... Leírhatatlan. Az SzJG: hát... jó volt. És pont.
2014. jún. 2. 14:19
 12/43 anonim ***** válasza:
95%

Harry Potter.

Az SzJG nagyon túl van majmolva, közel sem lett olyan jó. A Harry Potternek jóval jobb a kivitelezése (írása, vagy hogy mondjam, a fogalmazási módja), jobb a háttértörténet, kreatívabb, jobban megtornáztatja az agyadat, a szereplőkkel könnyebben lehet azonosulni (legalábbis szerintem, bár ez egyénfüggő), és stb. Az írási módja jobban tetszik Rowlingnak, mint Laurának.

2014. jún. 5. 15:52
 13/43 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó vagyok.

Akarom mondani, stílusa.

2014. jún. 5. 15:53
 14/43 anonim ***** válasza:
94%
Mindenképpen a Harry Potter. Örök és fantasztikus. Azokat a könyveket amelyek tetszettek akármennyiszer el tudom olvasni, az SzJG-t viszont egyszer is alig
2014. jún. 7. 18:19
 15/43 anonim ***** válasza:
93%
Harry Potter.Pedig én is gimis tinilány vagyok,olvastam az SzJG-t,és jobban kéne,hogy tetsszen.De nem.:D Harry Potter számomra örök,nem olvastam azóta olyan jó könyveket.Számomra a Potter sorozatnak van mondanivalója,az SzJG pedig unaloműzésre,illetve mikor valami csajos,romantikus,de még is könnyedre vágyom alkalmakra tökéletes,de igazi mondanivalója nincs.:)
2014. jún. 9. 16:30
 16/43 anonim ***** válasza:
94%
olvastam mindkettőt és mindkettő tetszett de én sokkal inkább a Harry Potterre szavazok
2014. jún. 9. 18:39
 17/43 anonim ***** válasza:
6%
mind2
2014. jún. 10. 17:44
 18/43 anonim ***** válasza:
93%

Harry Potter FOREVER!!

de nekem a Szent Johanna Gimi is tetszett :)

2014. jún. 11. 18:47
 19/43 anonim válasza:
11%
Egyértelműen az SZJG nagyon könnyen lehet azonosulni a szereplőkkel és sokat is tudsz rajtuk nevetni nem azt mondom h a Harry Potter rossz de nekem személy szerint az Szjg sokkal jobban tetszett többször is kiolvastam mindedjik kötetet(6) sokat sírtam főleg a 8/2 ben azonban voltak nagyon ciki részel Reni esetéről amikor én is elég kínosan éreztem magam amikor olvastam , sokat nevettem főleg Zsoltin szóval én nagyon szerettem néha még most is előveszem és bele-bele olvasgatok és akáhányszor is olvastam nem tudok bele unni !! SZJG FOREVER
2014. jún. 12. 18:47
 20/43 anonim ***** válasza:
62%
mindedjik...mindeDJik...MINDEDJIK ????
2014. jún. 12. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!