Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter vs Szent Johanna...

Harry Potter vs Szent Johanna Gimi?

Figyelt kérdés
Nekem Harry Potter.
2014. máj. 31. 20:33
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
90%
Nem értelek. Akkor mi van, ha 2000 előtt készült? *megdöbbent fej*
2014. aug. 18. 23:10
 32/43 violetta 2002 ***** válasza:
6%
hogy már uncsi az egész
2014. aug. 18. 23:39
 33/43 anonim ***** válasza:
90%
Még mindig nem értem. Azt mondod, hogy unalmas, de csak azért, mert 2000 előtt íródott? :D Ez ám aztán vaslogika!
2014. aug. 19. 17:38
 34/43 anonim ***** válasza:
90%
Kedves Violetta! Most néztem egy legnépszerűbb könyvekről szóló listát,ahol a Harry Potter és a Bölcsek Köve(ami a legelső rész,tehát "öreg")előrébb volt a listán,mint az SZJG utolsó része(ami új).Ez is csak azt mutatja,hogy a HP egy örök klasszikus,míg az SZJG olyan mint a divat:múlandó és változik.:)
2014. aug. 19. 18:09
 35/43 violetta 2002 ***** válasza:
18%
ne értsetek félre,én szeretem a harry pottert de tényleg csak már olvastam többször is,de a szjg-t most olvasom.azért tetszik jobban a szjg
2014. aug. 19. 21:37
 36/43 anonim ***** válasza:
45%
Violetta, ne haragudj, de elég nagy butaságokat beszélsz. Attól nem jobb valami, mert most toplistás, meg mert te most azt olvasod. Másrészt nagyon 'forevor' (helyesen forever) lehet a Szent Johanna Gimi, ha mindenre ráunsz, ami már nem divatos annyira.
2014. aug. 20. 04:18
 37/43 anonim ***** válasza:
Harry Potter
2014. aug. 25. 13:09
 38/43 anonim ***** válasza:
mindkettőt olvastam, harry potter!!
2014. aug. 26. 11:33
 39/43 anonim válasza:
Harry Potter
2014. aug. 29. 13:51
 40/43 anonim ***** válasza:

Harry Potter a jobb. Sokkal jobb.Kedvencem örökké! És lehet itt nyilatkozni, hogy az Szjg. Mindenkinek más az ízlése és ezzel semmi baj. De: részemről, és ezzel senkit nem akarok megsérteni: A HP: a fantáziája utánozhatatlan, barátságra, hűségre, szeretetre és még sok mindenre megtanít és még sorolhatnám.

Szjg: egy napló, ami egy kissé szerencsétlen lányról szól.

Én olvastam mid a kettőt, amikor az Szjg-t olvastam az volt a kedvenc. Csakhogy utána megkaptam az összes Harry könyvet és egy hónap alatt mindent kiolvastam, faltam az oldalakat. Úgyhogy szerintem aki az Szjg-re esküszik, addig ne mondjon semmit amíg el nem olvasta a másikat is! Persze utána is lehet az Szjg a kedvence bárkinek, mondom mindenkinek más az ízlése, de szerintem a HP-ban, mindenki megtalálja a maga kedvenc szereplőjét. Nem beszélve arról, hogyha nem is tetszett-legalább bővítetted a szókincsed!

De nekem Harry Potter forever<3 könyv is film is!

2014. aug. 31. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!