Harry Potter vs Szent Johanna Gimi?
Szent Johanna Gimi... hát... amikor olvastam nagyon tetszett, de a Harry Potter sokkal jobb :)
SzJG is egyike a sok gimis tinilányról szóló könyveknek.
HP viszont érdekes, nagyon jól meg van fogalmazva,jól lehet azonosulni a szereplőkkel, maga a történet csodálatos. Viszont jó memóriának kell hozzá lenni, hiszen lehetetlen megjegyezni az összes nevet :D
Viszont az SzJG-ben Reninek nincs túl izgalmas élete, néha már idegesítő, ahogy mindenkit sajnál, nekem személy szerint annyira nem tetszik a karaktere, sokkal inkább Kingáé.
Az meg, hogy "ez veled is megtörténhetne" nagyon nem igaz. Ugyan... Inkább mint egy mese, amiben minden jó és szép.
Annyiban különbözik, az SzJG a többi gimis könyvtől, hogy nem angol, pop zene a rá jellemző, hanem teljesen más.
Na de én maradok a Harry Potternél :)
a harry potter már uncsi.olvastam és néztem is.2000-kor készült vagy hamarabb is.a szent johanna pedig még mindig toplistás.a harry pottert is szeretem azért,de a szjg sokkal jobb.
szjg forevor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!