Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter vs Szent Johanna...

Harry Potter vs Szent Johanna Gimi?

Figyelt kérdés
Nekem Harry Potter.
2014. máj. 31. 20:33
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
17%
Szjg alap :D
2014. jún. 14. 21:07
 22/43 anonim ***** válasza:
37%
mind a ketőtt elolvastam és nem lehet összehasonlítani a ketőt az egyik fantázia a másik pedig egy naplóregény semmi csodás elemekkkel varázslattal
2014. jún. 16. 17:27
 23/43 anonim ***** válasza:
5%
Az Szjg rólatok is szól veletek is megtörténhetne nem?
2014. júl. 1. 14:15
 24/43 anonim ***** válasza:
92%
ildi200, attól még nem muszáj tetszenie. Én speciel kifejezetten utálom, mikor tinilánynak tinilányról szóló könyv, harmincas nőnek harmincas nőről szóló. Őszintén, baromi unalmasnak tartom. Amikor olvasok, akkor kalandokat szertnék átélni, teljesen más szituációkat, nem azt, amit már ismerek.
2014. júl. 1. 17:55
 25/43 anonim ***** válasza:
8%
A Szent Johanna Gimi örök. <3 Viszont nekem a Harry Potter is nagyon tetszett. :))
2014. júl. 3. 23:44
 26/43 anonim ***** válasza:
92%

Szent Johanna Gimi... hát... amikor olvastam nagyon tetszett, de a Harry Potter sokkal jobb :)

SzJG is egyike a sok gimis tinilányról szóló könyveknek.

HP viszont érdekes, nagyon jól meg van fogalmazva,jól lehet azonosulni a szereplőkkel, maga a történet csodálatos. Viszont jó memóriának kell hozzá lenni, hiszen lehetetlen megjegyezni az összes nevet :D

Viszont az SzJG-ben Reninek nincs túl izgalmas élete, néha már idegesítő, ahogy mindenkit sajnál, nekem személy szerint annyira nem tetszik a karaktere, sokkal inkább Kingáé.

Az meg, hogy "ez veled is megtörténhetne" nagyon nem igaz. Ugyan... Inkább mint egy mese, amiben minden jó és szép.

Annyiban különbözik, az SzJG a többi gimis könyvtől, hogy nem angol, pop zene a rá jellemző, hanem teljesen más.

Na de én maradok a Harry Potternél :)

2014. júl. 5. 11:58
 27/43 anonim ***** válasza:
70%
Mind a kettő jó, mind a kettőt többször is olvastam de nekem a Harry Potter ÖRÖK :)
2014. júl. 6. 16:40
 28/43 anonim ***** válasza:
15%
SZJG<3 4ever
2014. júl. 23. 14:15
 29/43 anonim válasza:
93%
Harry Potter. 13 éves vagyok, olvastam az Szjg-t is, de számomra túlságosan közönséges, bugyuta történet. 
2014. júl. 27. 19:48
 30/43 violetta 2002 ***** válasza:
0%

a harry potter már uncsi.olvastam és néztem is.2000-kor készült vagy hamarabb is.a szent johanna pedig még mindig toplistás.a harry pottert is szeretem azért,de a szjg sokkal jobb.

szjg forevor

2014. aug. 18. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!