Lányok, akik szeretik a Vörös Pöttyös könyveket! Szívesen olvasnátok ilyen regényt?
Tudom, az egyediség hasznos és jó dolog, de én nagyon szeretem a meseátiratokat, és kétfélén gondolkoztam.
1. Aladdin
Aladdint Ramonnak hívják, nem tudja a vezetéknevét, Boston utcáin él a hajléktalan haverjaival, szabadidejében drogtanyákat ver szét, és egy üzletember lánya után sóvárog. Egyszer megment egy lecsúszott, csődbe ment szenátort a drogbárók bosszújától, majd mikor ez a férfi újra összeszedi magát, felkeresi Ramont, és teljesít neki három dolgot a segítségért cserébe. Így kerül Ramon először a lány közelébe, mint befolyásos diplomatatanonc, ami bonyodalmak sorozatát indítja el, és egyre több az összeütközés a bostoni alvilági élet és a felső tízezer világa között.
2. Rapunzel
Golden Gruaige, más néven Goldie az írországi Cork városában lakik, nevelőanyja lakássá alakított víztornyának legfelső szobájában. A haja eperszőke, és a térdhajlatát súrolja, és szívesen énekel az ablakban üldögélve, a semmibe lógatva a lábát.
Ám ez a Rapunzel más. Goldie tizennyolc éves, Pink Floydot és Ramonest hallgat, tetoválás van az oldalán, a legjobb barátja negyvenhét évvel idősebb nála, és egy XL883-as Harleyval jár a helyi művészeti gimnáziumba, aminek ő festette ki a dísztermét.
Egy egyszerű postásfiú figyel fel rá, akit Goldie először figyelmen kívül hagy, majd mivel ő az egyetlen társasága a tavaszi szünetben, beavatja az életének eddigi és jövőbeli miértjeibe. Lényegi történés nincs a regényben, a cselekmények Goldie emlékeiben és elbeszélésében zajlanak.
Köszi a válaszokat! :D
Ha lesz időm, mindenképp megírom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!