Milyen vámpíros könyveket olvasnátok szívesen?
Olyat,amiben nem csillog a vámpír a napon(Edward),és nem tökéletes jelleme van(megintcsak Edward..) .
Ha már vámpír,legyenek is olyan tulajdonságai mint egy vámpírnak.
Vadság. De azért a vámpíros könyvekben szivesen látok szerelmi szálakat,de nem a nyálban tocsogós fajtát,hanem szenvedélyeset.
Ezt nehéz megmondani. De szerintem legyen naturalista :D
Szóval legyen rideg, kíméletlen, mégis szórakoztató és mivel vámpíros borzongató is. Valami olyasmi amitől leesik az ember álla és kiragadja a valóságból egy horrorisztikus mesevilágba. :D
Szerintem az emberek nagyon túlidealizálják a vámpírokat...ott van pl rögtön a második válaszoló.Jólöltözött?Minek?Ha már 500 évet él az ember,nem törődik sokat a divattal.Nem kritizálni akarok,ezt a legtöbben úgy gondolják ahogy te,de én logikusan vezetem le a dolgokat.Egyszer a vámpír is ember volt.Az emberek legtöbbje már 50 év után megunja a divatot és inkább lecseréli a Prádát egy házipapucsra.Most képzeld el hogy több száz éven keresztül kéne váltogatnod a stílusodat.Még ha eleinte divatos is adott vámpír úrfink/hölgyünk,egy idő után olyan felesleges már.A divat a halandóké az én szememben.Az igazi vámpír puccos felöltő nélkül is tud aratni.Pont ezért hagytak fel az emberi léttel,hogy mentesüljenek a halandó problémáktól.Persze nem azt mondom hogy a vámpír nem lehet elegáns és gyönyörű,de ne skatulyázzuk be őket.
Ezzel végül osztom az előző válaszoló nézetét és Darren Shanra teszem voksomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!