Milyen könyveket olvasnátok?
Én is gyakran esek ilyen válságba, egyszer anyukám hozott ki belőle, az Adrian Mole naplójával, amit még ő olvasott anno, azzal elvoltam :D
A twilight-korzsakomat így utólag szégyenlem, de nagyon jó annak a könyvnek a megofgalmazása igaz tényleg meggyalázza a vámpírokat. :D
Most aVámpírnaplókra vagyok rákattanva, amiben már szerintem sokkal jobbak a vámpír-megformálások. Igaz én Team Damon vagyok, Stefike olyan akar lenni mint Edwörd. xD
Én fantasy és "jófajta könyv" fan vagyok. :) Azaz elolvasok mindent, Jonathan Stroud, Vavyan Fable, Twilight, Agatha Christie , Lőrincz L. László, Wilbur Smith, J.K. Rowling... szval minden ami jó, nem igazán vagyok témákhoz kötött. Én is voltam/vagyok nagy Twilight fan, de nem szégyellem, szerintem jó könyvek, jól megírva bár kicsit másik oldalról közelítik meg a vámpír fogalmát. :) Egyedül a nyálcsorgatós tinihisztérika borít ni, ezért vagyok vele visszafogott.
Én elég sok ízlésemnek megfelelő könyvet találok a piacon, viszont azt sajnálom, hogy ma már kevés igazi fantasyt adnak ki, sokkal több a darkos-vámpíros-vérfarkasos-angyalos-boszorkányos fantasy. Ugyebár megint előjön a Twilight kiváltotta őrület. Hiányzik már egy igazi, valódi mesés, egy Tolkienes, Vavyan Fables fantasy. :)
Én is a vöröspöttyös-vámpíros-ésegyéb könyvekkel vagyok így =D volt egy év, amikor oda meg vissza voltam a twilightért, de ez jócskán alábbhagyott, a Breaking Dawn-ot például el sem olvastam. Mostanra hallani sem akarok róluk >.<
De sokszor olvasnék valami jót, ilyenkor egyből a Könyvmolyképző kínálatához fordulok, de egyik sem az, amit vártam, soknak elolvastam az első részét, nem kötött le, nem olvastam tovább. Mondjuk volt/van pár, amelyik tényleg tetszett, de kisebbségben.
Úgy érzem, kiveszett belőlük az izgalom, amit várnék tőlük. Például a Shiver egy hatalmas csalódás volt.
De aztán megtaláltam a Kelly kiadót és sokkal boldogabb lettem =) Ők adják ki az Éjszaka háza sorozatot, amely abszolút kedvencem. Aztán ott van még a Tündérvilág sorozat, juj, az szuper, a Káprázat... ebben a kiadóban megtaláltam azt, amit keresek =D csak attól félek, hogy túl hamar kiolvasom őket =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!