Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék könyvet írni, de...

Szeretnék könyvet írni, de nem tudom miről? Téma?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A tehetségtelenség.
2014. máj. 10. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez pont nem az a dolog, amit rajtad kívül bárki más meg tudna válaszolni.

Hiába mondanám én, hogy egy "sci-fi környezetben játszódó, romantikus jegesmedve-dráma" sztori hiánypótló lenne, ha te pl. semmit nem tudsz a jegesmedvék szerelmi életéről és olyan nagyon kedved sincs utána kutatni.

2014. máj. 10. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az első kettőnek. Miért akarsz írni, ha nem tudsz miről? Ez úgy működik, hogy előbb jön az ihlet, aztán éget a vágy, hogy leírd. Anélkül nem lehet könyvet írni, hogy nincs meg a téma, nincs hozzá ihlet. Játszottál a Sims 3 középkorival? Ott is a bárdnak csak akkor lehet drámát vagy verset írnia, ha van inspirációja, egyszerűen azért, mert így van ez.
2014. máj. 11. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Írj magadról, a családodról, arról, ami veled történik vagy szeretnéd, ha megtörténne, ez a legkönnyebb. Ja és olvass. Sokat, de még jobb, ha rengeteget :) Ötleteket ad (és lehetőséget a plagizálásra, tehát óvatosan).
2014. máj. 11. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudod, miről? Akkor ne akarjál. Fantáziáról hallottál már?

Borzasztó, hogy egyre több ilyen kérdés van.

2014. máj. 11. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Istenem, hagyjátok már abba !

Ha nem tudsz miről írni, ne írj ! Szánalmas és unalmas, hogy naponta két fantáziátlan, "deéníróakarok" lenni 13 éves leányka kucsorog témákért....

2014. máj. 11. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nem akarlak megbántani, de ha nem tudod miről írj az már régen rossz. Én mindig kitalálok valami történetet, vagy épp egy helyzetet, ebből kitudok indulni. Van, hogy zene ihlet meg. Erőltetni semmiképpen nem szabad.Ha van egy ötleted, ami hirtelen eszedbe jut, pötyögd be a telefonodba, otthon meg elgondolkozhatsz rajta, hogy hogyan tovább. Sok sikert kívánok :)
2014. máj. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!