Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kötelező olvasmánynak kaptam...

Kötelező olvasmánynak kaptam a Momo c. könyvet. Valaki elmodaná röviden, hogy miről szól? Annyira rossz, hogy a 17. oldalnál megakadtam és a neten sem találtam róla semmi hasznosat.

Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:
A Momo egy elég lassan csordogáló történet, de rossznak nem nevezném. Arról szól, hogy az emberek mindig akarnak valamit és ezért cserébe lehet feladnak valami sokkal fontosabbat, itt például az idejüket. Ezt az időt összegyűjtik titokzatos lények, gyakorlatilag ellopják az emberektől. Momo, a kislány, aki gyakorlatilag a társadalomból kitaszítottan él, nem olyan, mint a többi ember, ő nem vágyik arra, hogy minél több cuccot birtokoljon, ezért ő marad az egyetlen, aki megmentheti a világot és visszaszerezheti az ellopott időt a szürke uraktól.
2014. máj. 4. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!