16 éves kor körüli könyvek?
mint pl Sohonyai Edit: Le a pasikkal! avagy velem nem stimmel valami..
Le a csajokkal! avagy kinek kell a szerelem...
Engem szeress!
Macskaköröm
Jasmine, avagy mégis kell a szerelem?
Mocsok Csillag
ilyen könyvekre gondoltam, amik szerelmesek, és le tud kötni egy 16 éves lányt.
előre is köszönöm szépen mindenki válaszát.
Hát, én ezeket 12 éves korom körül olvastam inkább.
Olvass Twilight saga-t, az elég szerelmes, és izgalmas is =) /Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás, Stephanie Meyer, azthiszem/
Celia Rees:Vágyak évadja(a kedvencem)
Richelle Mead:Vámpírakadémia
Anne Rice könyvek
Meg Cabot könyvek
Twilight-saga
Charlaine Harris:True Blood
Meg Rosoff:Majd újra lesz nyár...
Jill Mansell könyvek
Most hirtelen ennyi jutott eszembe:)
Meg Cabot - Ki nevet a végén
Nicholas Sparks nak rengeteg nagyon jó romantikus regénye van
Jane Austen könyvek
Maggie Stiefvater : Shiver - Borzongás most olvasom és imádom
Alyson Noel (e felett 2 pont) - Evermore (mindörökké)
- Blue Moon (kék hold)
Olvasd el a Harry Potter sorozatot. Egyszerre van benne romantika, ami nem csöpög a nyáltól, izgalmas kalandregény, az élet minden apró mozzanat megtalálható benne.
A Twilight-ot kerüld el, egy szenny az egész. Mármint figyelj!
- Először J. K. R állította be jónak a vérfarkasokat, az EREDETI ilyen karakter Remus Lupin. Amit Meyer leírt az már csak hazugság.
- Az igazi Bella Bellatrix Lestrange a HP-ből a másik igaz, hogy Izabella de egy utánzott név.
- A végén ahogy itt a fórumokba meg az ilyen hülyeségeken olvasom, hogy állítólag azaz Edward teherbe ejti Bellát. Na kérem! HP7 Ginny terhes lesz Harrytől, szerelemből 19 évvel később kikísérik Jamest az állomásra.
-Persze mindenkit vonz egy új könyv, az elején én is úgy voltam vele, hogy megláttam a filmet: fú Edward ku.rva jó pasi, de aztán rájöttem mi is ez az egész? Rajongás egy tini regényért ami ugyanúgy el fog tűnni pár év múlva mint a HSM (bár én azt nagyon szeressem) és senki nem fog emlékezni rá, de a HP örök. =) És azok a legnagyobb fanok akik nem pártolnak át.
Szerintem a HP-t olvasd, aztán ott van Dan Brown összes könyve, a Bűbájos Boszorkák sorozaton alapuló könyvei. =) Ezek a jók. ;)
JKR forever Meyer le.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!