Richelle Mead Bloodlines-ja mennyire kapcsolódik az eredeti regényekhez?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy benne van Sydney, Abe és Adrian. De a többi szereplő szerepel benne egyáltalán? És érdemes elolvasni?2014. márc. 7. 21:15
1/1 anonim válasza:
A Vérvonalak a Vámpírakadémia spin-off sorozata, Sidney-vel és Adriannal a főszerepben. Igen szerepel még benne Abe, Jill, Eddie, ha jól emlékszem, meg néha Rose és Dmitrij is felbukkan még, de ők itt már csak mellékszereplők.
A történetnek úgymond csak annyi köze van a Vámpírakadémiához, hogy ugyanabban a világban játszódik, de már nem az akadémián. Sidney lesz Jill testőre, Adrian is valahogy odakeveredik, és bujdokolnak valahol, hogy Jillt megvédjék. Én csak az első részt olvastam, tetszett valamilyen szinten, de a Vámpírakadémiához nem érhet fel.
Itt írtam róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!