Miért akarom megváltoztatni a cselekmény eredeti irányát?
Figyelt kérdés
Írtam egy rövid történetet, át akarom fogalmazni, de eközben mindig más irányba akar változni a sztori, én meg ezt nem akarom. Mindig újabb ötletek jutnak eszembe, de az elsőt nem akarom elvetni. Minek írnám meg még egyszer ? Persze kisebb változtatások nincsenek ellenemre.2013. szept. 9. 19:28
1/3 rajcziz válasza:
Lehet, hogy közben rájössz, hogy az eredeti cselekmény nem is volt az igazi, nem következett az előzményekből. Ilyenkor én adnék egy esélyt az új ötletnek is. Attól még meghagyhatod az eredeti változatot is, és csak egy másolatban írod át a sztorit.
2/3 anonim válasza:
Írj le mindent! Aztán majd, ha elfogy az ötlet vagy elfáradtál, akkor szépen összeszerkeszted.
3/3 anonim válasza:
Ezzel más is szokott így lenni. Írd le az újabb verziót is, és majd a végén eldöntöd, hogy melyik lesz a végleges.
Persze, hogy írás közben jön meg az ihlet. Nyugodtan írd meg még egyszer, még az is lehet, hogy a második verzió jobban fog sikerülni, mint az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!