Mik azok a könyvek, amiket "muszáj elolvasni", és kihagyhatatlanok?
Szia! A Gyűrűk Urát még én sem olvastam, de nagyon rajta vagyok az ügyön :D a film alapján a sztori nagyon bejött.
Én is HP fan vagyok! :))
Ajánlom Gail Carson Levine-től a Bamarre hercegnőit, nagyon szeretem, és az Elátkozott Ellát.
A Harry Potter nagyon jó :) Rengetegszer olvastam a sorozatot, azóta, hogy egy éve legelőször a kezembe vettem.
Az alkonyatot is a kezembe vettem, akkor még egészet tetszett, de így visszagondolva borzalmas volt :) De szerintem olvasd el, és alkoss saját véleményt, mert az egyik osztálytárammal eddig ugyan azokat a könyveket szerettük, de neki most az Alkonyat a kedvence. A Percy Jakson és az Éhezők viadalát csak úgy faltam. Iszonyú rövid idő alatt elolvastam őket, és remek könyvek.
Viszont szerintem nincs olyan, hogy egy könyvet kötelező elolvasni (kivéve persze a kötelező olvasmányokat) és vannak olyan önyvek amikről az egész osztályból még senki sem hallott, de én élveztem. Szóval válogass nyugodtan a kevésbé ismert könyvek közül is :) 12/L
én is imádom Harry Pottert! Ma például amikor felébredtem, az volt az első dolgom, hogy levettem a polcról az első részt és beleolvasgattam :) szerintem megunhatatlan!
és hogy ne csak a Harry Potterről áradozzak, szerintem mindenképp olvasd el Scott Westerfeldtől a Csúfokat (1.Csúfok, 1.Szépek, 3.Különlegesek, 4.Extrák). ez egy jövőben játszódó történet! nagyon tanulságos és magával ragadó könyv :)
A Túlélni az Antarktiszt az egyik legnagyobb könyvélményem!!! Nagyon jó, kalandos és kb. 14 éves gyerekekről szól.
Ezenkívűl SzjG Hp, Alkonyat is nagyon jó!!!
Nem tudom szereted-e az ilyen fajtájút, de a Nina, a hatodik hold leánya is elég jó, 4 részes.
Atom, a törzs fia sem rossz :)
REmélem segítettem! :)
Percy Jackson
Angyalsors trilógia- Cynthia Hand
Trónok harca
Én ezeket imádom *-*
Leiner Laura: Akkor szakítsunk, A Szent Johanna Gimi 1-8, Bábel.
A végzet ereklyéi -Csontváros, -Hamuváros, -Üvegváros, -Bukott angyalok városa, -Elveszett lelkek városa.
Vámpírakadémia 1-6.
Számomra:
George Orwell: Állatfarm
Exupéry: A kisherceg
George R.R. Martin: A Tűz és Jég Dala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!