Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Veronica Roth:A beavatott...

Veronica Roth:A beavatott tetszetnek? Érdemes elolvasni? 13/L

Figyelt kérdés
Érdekesnek hangzik de nem tudom eldönteni!

2014. febr. 21. 10:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én már elolvastam az első két részét és nagyon tetszet.Izgatottan várom az Allegient-et,ami majd valamikor április környékén jelenik meg itthon.Szóval én ajánlom,ha már esetleg olvastad az Éhezők Viadalát vagy esetleg más YA utópisztikus könyvet,akkor garantálom hogy ez is tetszeni fog. :)
2014. febr. 21. 15:47
 2/16 anonim ***** válasza:

Jó cucc.

Az első könyv lendületes, izgalamas. A másodiknak viszont nagyon durva a vége.

2014. febr. 21. 16:47
 3/16 A kérdező kommentje:
Durva?????Miert mi van benne de ne az egeszett mond mert olvasni szeretnem?
2014. febr. 21. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:

Az 1. válaszoló vagyok

Nem tudom hogy a 2. válaszoló mit értett az alatt hogy "durva". A végére inkább az a legjobb szó hogy megdöbbentő,maximum annyi durvaság van benne hogy harcolnak. Ennyi.

2014. febr. 21. 23:13
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. febr. 22. 08:22
 6/16 anonim ***** válasza:
Hogy mi a durva? Mondjuk szerintem az, hogy kést szúrnak az egyik gyerek szemében, halálra lövik az embereket (Tris barátjait/családját), meg még ilyesmik...
2014. febr. 22. 20:07
 7/16 anonim ***** válasza:
De te azt írtad hogy a 2. résznek a vége nagyon durva,pedig az nem. Amikor kést szúrnak a gyerek szemében az az első rész közepén van kb. és az sem a brutalitásra van kiélezve,hanem inkább arra hogy megmutassa hogy meddig képes elmenni Peter hogy első legyen. Amikor a családját megölik az is az első részben van. De ezek a részek csak mellékesek,ettől függetlenül nyugodtan el lehet olvasni.
2014. febr. 22. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem az erőszakra, hanem a csattanóra értettem, hogy durva.
2014. febr. 23. 12:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon érdekesnek hangiz!
2014. febr. 24. 19:16
 10/16 anonim ***** válasza:

nagyon fog tetszeni! :)

[link]

13/l

2014. márc. 3. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!