Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha egy fantasy könyvet akarok...

Ha egy fantasy könyvet akarok írni, de nem szeretném, hogy twilightos vagy ilyesmi legyen akkor vámpírok és vérfarkasok helyett milyen természetfeletti lényeket használjak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 21:10
1 2
 11/14 anonim válasza:
Figyelj én most írom a fantasy könyvemet de énnekem úgy van hogy van egy képzeletbeli világ: Tumiki és kitalált lények élnek a világban a Tumi-k minden Tuminak van beceneve amiket én találok ki és ezek a tumik kalandoznak ám egyszer eltűnik egy lány és 2 tumi keresni kezdi. Ennyit elárultam neked belőle. Tudom 11 éves vagyok és nem érdekel hogy ki mit mondd hogy ne írjak könyvet. Én akkor is megírom és szerintem jó is lesz majd akinek kell írjon privátban és leírom a könyvet.
2015. jún. 6. 16:03
 12/14 Sowilo ***** válasza:

# 11

Tényleg nem hangzik valami bizalomgerjesztően a könyved, az alapján amit leírtál belőle. De ennek ellenére eszedbe ne jusson abbahagyni. Hihetetlenül ritka manapság, hogy egy gyerek önszántából alkosson. Nem hogy kreativitásuk, de általában még önálló gondolataik sincsenek. Te pedig pont ezeket lelkesen fejleszted, ez nagyon jó!

2015. jún. 6. 19:59
 13/14 anonim válasza:
Köszöńöm a jó kritikát és eszembe se jutott hogy abbahagyom. És én nem szeretek a neten lógni de feljövök ide és néha a facebookra. De szerintem az egy hülyeség. Én inkább írom a könyvem vagy ha nincs ihlet akkor írok verset.
2015. jún. 7. 21:04
 14/14 Sowilo ***** válasza:
Velem is ugyanez volt anno, csak én nem írtam, hanem zenéltem.
2015. jún. 7. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!